Με την παρουσία του Αρχιεπισκόπου Κρήτης κκ Ειρηναίου, του Γενικού γραμματέα του Υπουργείου ανάπτυξης Σ.Τσόκα, του Περιφερειάρχη Κρήτης Σ Αρναουτάκη, του Δημάρχου Ηρακλείου Γ Κουράκη, πολλών περιφερειακών και δημοτικών συμβούλων, και με την παρουσία επίσης του προέδρου του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου, συνεταιριστικών στελεχών αλλά και πλήθους κόσμου, έγιναν χθες 28 Φεβρουαρίου τα εγκαίνια του νέου καταστήματος ΙΝ.ΚΑ, στο Ηράκλειο , στη λεωφόρο 62 Μαρτύρων 146.

\"\"

\"\"

\"\"

Τους προσκεκλημένους υποδέχθηκαν ο πρόεδρος, Ο αντιπρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο του Καταναλωτικού και Προμηθευτικού Συνεταιρισμού ΙΝ.ΚΑ.

\"\"

Κατά το χαιρετισμό του ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού ΙΝ.ΚΑ Απόστολος Αλεξάκης, αναφέρθηκε στις ενέργειες που έχουν γίνει για τη διατήρηση και αύξηση των θέσεων εργασίας πλήρους απασχόλησης, την ανάγκη στήριξης των ντόπιων προϊόντων και το δυσμενή ρόλο των πολυεθνικών λιανεμπορίου. Τόνισε ότι τα super market ΙΝ.ΚΑ, αποτελούν το σημαντικότερο δίαυλο προώθησης των ντόπιων προϊόντων, δεδομένου ότι το 1/3 του τζίρου αφορά προϊόντα του τόπου μας.

\"\"

Την κορδέλα έκοψε ο πρόεδρος του εργατικού κέντρου μαζί με τους άλλους επισήμους συμβολίζοντας με αυτό τον τρόπο την ιδιαίτερη σημασία που δίνει το ΙΝ.ΚΑ στις καλές εργασιακές συνθήκες.
Το κατάστημα αυτό είναι το 29ο της αλυσίδας και αποτελεί μεγάλη συμβολή στην ανάπτυξη των δυνατοτήτων αγοράς των Ηρακλειωτών, μέσα από την ποιότητα των προϊόντων, τις τιμές, αλλά και τις πλούσιες προσφορές που παρέχει.

Οι Ηρακλειώτες αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή το νέο κατάστημα με αποτέλεσμα πλήθος κόσμου να ψωνίζει στα ράφια του από την πρώτη στιγμή. 
Σημειώνεται επίσης ότι η κατασκευή του νέου αυτού super market, το οποίο προήλθε από τη ριζική ανακαίνιση του πρώην super market της Ε.Α.Σ.Η., έγινε με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας των αγορών λιανεμπορίου με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook