Υποδειγματική ήταν η φιλοξενία που παρείχε η διοίκηση του Α.Ο.Τ. Αλίμου στην αποστολή και στα μέλη του Δ.Σ. του Κισσαμικού.
Οι ιθύνοντες του αθηναϊκού συλλόγου παρέθεσαν δείπνο στη διοίκηση της Χανιώτικης ομάδας, ανταποδίδοντας τη φιλοξενία του α\’ γύρου.
Οι σχετικές αναφορές της σελίδας του Κισσαμικού στη φιλοξενία των Τραχώνων:

Υποδειγματική φιλοξενία από Α.Ο.Τ. Αλίμου

Ιδιαιτέρως ζεστή ήταν η φιλοξενία του Α.Ο.Τ. Αλίμου στην αποστολή της ομάδας μας, τόσο κατά την παραμονή, όσο και κατά την ημέρα της μεταξύ μας αναμέτρησης. Η Διοίκηση του Α.Ο. Τραχώνων παραχώρησε το γήπεδο στην ομάδα μας για προπόνηση την Παρασκευή (28/02), ενώ πέρα από την υποδειγματική φιλοξενία κατά τη διάρκεια του ματς, μετά το τέλος του παρέθεσε δείπνο στη Διοίκηση του Κισσαμικού. 

Ευχαριστήρια ανακοίνωση

Ο Π.Γ.Σ. Κισσαμικός αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τη Διοίκηση του Α.Ο.Τ. Αλίμου, για την πραγματικά υποδειγματική φιλοξενία που παρείχε στην αποστολή και στην Διοίκηση της ομάδας μας, στο πλαίσιο της μεταξύ μας αναμέτρησης. Συμπεριφορές όπως των ανθρώπων του Α.Ο. Τραχώνων προάγουν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση.

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook