Eίναι μόλις 18 χρονών, κατοικεί στο Νέο Χαμσάιρ, το διαδικτυακό του όνομα είναι (ή μάλλον ήταν πριν το twitter του κατεβάσει το λογαριασμό) Thot Pocket @versaceportarts και αποφάσισε να κατακτήσει με κάθε τρόπο την κορυφή της εφήμερης διασημότητας των social media.

H αρχή της δύσκολης και καυτής πορείας του, έγινε σχετικά ανώδυνα, με την ανάρτηση στον ιστότοπο vine, ενός βίντεο του να συνουσιάζεται με μια χάρτινη συσκευασία. Το vine κατέβασε το βίντεο, όμως, τα θεμέλια για μια λαμπρή καριέρα είχαν ήδη μπει.

Περήφανος για το κατόρθωμά του, ανάρτησε το φωτογραφικό ντοκουμέντο του \”βιασμένου\” κουτιού στο twitter, αποκτώντας ενθουσιώδη ανταπόκριση. Γεγονός που στον δημιουργικά καλλιτεχνικό του εγκέφαλο, γέννησε το επόμενο λογικό (για το μυαλό του) βήμα. Το να κάνει σεξ μια μία πίτσα ζαμπόν τυρί της μάρκας Hot Pockets, αφού πρώτα την ζέστανε σε φούρνο μικροκυμάτων κι αφού ενημερώσε για τις προθέσεις του, τον κύκλο των καινούργιων θαυμαστών του. Το κατόρθωμα του χαιρετίστηκε με απανωτά retweet από το διψασμένο -για υψηλή αισθητική και τέχνη- κοινό της διαδικτυακής σφαίρας και το όνομά του πέρασε στην σφαίρα του θρύλου. Τουλάχιστον για λίγο, πριν ο λογαριασμός του μπλοκαριστεί κι από το twitter, μετά από επέμβαση της εταιρείας που παράγει την πίτσα.

Παρ\’ όλα αυτά, ο ίδιος σαν πρακτικός άνθρωπος με γρήγορα αντανακλαστικά, δεν έχασε την ευκαιρία να προβεί σε βαρυσήμαντες δηλώσεις, ούτως ώστε κανείς να μην αμφισβητήσει το κατόρθωμά του και την προσφορά του στην ανθρωπότητα: «Μπορεί να κατεβάζετε τα βίντεο μου, αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός του ότι γ@@@σα μια hot pocket». Tαυτόχρονα, σε αποκλειστικές συνεντεύξεις του, που ανήκουν προς δημοσίευση στην κατηγορία «ανθρωπολογία», διευκρίνισε πως προσπάθησε να προβεί στην σεξουαλική του πράξη χωρίς προφυλακτικό, αλλά η θερμοκρασία της πίτσας τον απέτρεψε να το κάνει, γι\’αυτό και αφού την τοποθέτησε για λίγο στο ψυγείο, επανέλαβε αυτή τη φορά με επιτυχία και με τις απαραίτητες προφυλάξεις, το εγχείρημα του.

Για το άμεσο μέλλον και εφ\’ όσον έχει αποβληθεί από το σχολείο του, σχεδιάζει να προχωρήσει τις σεξουαλικές του εξερευνήσεις, πιθανότατα με ένα ψητό κοτόπουλο, όπως o ίδιος δηλώνει, ενώ είναι έξαλλος με τα site των μεγάλων οργανισμών που κλέβουν τις αναρτήσεις του, όσον αφορά τις σχέσεις του με την πίτσα εφ\’ όσον αποτελούν πνευματική του ιδιοκτησία. Μετά από όλα αυτά, δεν είναι τυχαίο ότι ακόμα και η Έλεν Ντε Τζένερις καταδέχτηκε να φιλέψει τους υψηλούς καλεσμένους της βραδιάς των Όσκαρ, πίτσα. Ούτε το ότι η Γη είναι στρογγυλή και γυρίζει. Ούτε ότι ήλιος προβάλλει από την ανατολή και βασιλεύει στη Δύση. Και πολλά άλλα.

iefimerida.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook