Πολύ καλή παρουσία είχαν οι αθλητές του ΟΑ ΣΟΥΔΑΣ στο πανελλαδικό τουρνουά Ε2 που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Ηρακλείου από 28/2-4/3/2014 .

Ο Όμιλος της Σούδας αν και συμμετείχε με 5 μόνο αθλητές , τους Ελευθερία Γκόγκου , Κων/να Γκόγκου , Βασιλική Μπαλάσκα , Ζουμπά Ευτυχία και Νουχάκη Γιώργο , κατάφερε να κατακτήσει 2 πρώτες θέσεις , 2 τρίτες και δύο πλασαρίσματα στην 8άδα .

Συγκεκριμένα :

H αθλήτρια Γκόγκου Ελευθερία κατέκτησε στην κατηγορία 14 ετών την πρώτη θέση στα μονά αποκλείοντας κατά σειρά τις Τσερεγκούνη κολέγιο DERREE 2-0 , Τσεςμετζή ΟΑ Λέσβου 2-0 , Μαρνέλου ΟΑ Ηρακλείου 2-0 , Κοκκινάκη Ευγενία ΟΑ Χανίων 2-1 , και στον τελικό την αθλήτρια Τόλη από ΟΑ Βάρης με  2-0 σετ.

Κατέκτησε επίσης την πρώτη θέση στα διπλά με συμπαίκτρια την Αργυροκαστρίτη από το κολέγιο DERREE κερδίζοντας στον τελικό τις Κοκκινάκη Ευαγγελία και Κοκκινάκη Ευγενία από τον ΟΑ Χανίων.

Η αθλήτρια Γκόγκου Κων/να κατέκτησε την Τρίτη θέση στην κατηγορία 16 ετών στα μονά , χάνοντας στα ημιτελικά από την   Κρουσταλάκη του ΟΑ Ηρακλείου     με σκορ 2-0 .

Με συμπαίκτρια επίσης την Γρίβα από τον Αίολο Ηλίου κατέκτησε την 3η θέση στα διπλά , χάνοντας στον ημιτελικό από τις Μαρκάκη και Κρουσταλάκη του ΟΑ Ηρακλείου με σκορ 2-0.

Ο αθλητής Νουχάκης Γιώργος με συμπαίκτη τον Αστρεινίδη από τον Όμιλο του Παπάγου πλασαρίστηκε στην 8άδα της  κατηγορίας  12 ετών , χάνοντας στα προημιτελικά από τους Ταμιωλάκη (ΟΑ Ηρακλείου) και Κωστούρο (Πεύκης) με σκορ 2-0.

Η αθλήτρια Ζουμπά Ευτυχία πλασαρίστηκε επίσης στην 8άδα της κατηγορίας 12 ετών , χάνοντας στα προημιτελικά από την Αδαμοπούλου του Ο.Α. Πετρούπολης με 2-0.

Καλή εμφάνιση  πραγματοποίησε  επίσης η αθλήτρια του Ομίλου , Μπαλάσκα Βασιλική .

*Στη φωτογραφία διακρίνονται οι αθλήτριες Γκόγκου Ελευθερία  και Γκόγκου  Κων/να με τον Πρόεδρο της ελληνικής ομοσπονδίας αντισφαίρισης κύριο Σπύρο Ζανιά που έκανε τις απονομές .

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook