Τα 5 χρόνια απουσίας από το \”σπίτι\” του ήταν πολλά για τον Ηλία Μαχαίρα, που κλήθηκε να αναλάβει ξανά την τεχνική ηγεσία της ομάδας υδατοσφαίρισης ανδρών του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.
Ο ΝΟΧ βρήκε στο πρόσωπο του 47χρονου τεχνικού τον αντικαταστάτη του Μάκη Βολτυράκη.
Τα τελευταία χρόνια ο Μαχαίρας ήταν στα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ Πλατανιάς.
Η ανακοίνωση του ΝΟΧ:
«Ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων ανακοινώνει την πρόσληψη του κ. Ηλία Μαχαίρα στην τεχνική ηγεσία της ομάδος υδατοσφαίρισης. Η οικογένεια του Ν.Ο.Χ. τον καλωσορίζει για την επιστροφή του και του εύχεται καλή επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει».

Το βιογραφικό του

Ο Ηλίας Μαχαίρας γεννήθηκε στις 6 Μαρτίου 1967 στα Χανιά και είχε σπουδαία καριέρα ως πολίστας. Από μικρή ηλικία ήταν μέλος του ΝΟΧ, ενώ για δύο σεζόν αγωνίστηκε στον Άρη Θεσσαλονίκης (1985-1987). Το όνομά του το \”έχτισε\” στον Εθνικό Πειραιώς, όπου από το 1987 έως το 1993 κατέκτησε 2 πρωταθλήματα και 2 κύπελλα Ελλάδας. Στα Χανιά επέστρεψε το 1993, όπου μετά από δύο χρόνια παρουσίας \”κρέμασε\” το σκουφάκι του. Με την εθνική ομάδα μέτρησε 60 συμμετοχές, με παρουσία σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και παγκόσμια κύπελλα.

Ως προπονητής ξεκίνησε από τον ΝΟΧ, όπου ήταν για αρκετά χρόνια στο \”τιμόνι\” του Ομίλου, ενώ εργάστηκε ακόμα σε Εθνικό και Γλυφάδα.

Λ. Αντ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook