Τις πρώτες του δηλώσεις μετά την επιστροφή του στην τεχνική ηγεσία του Ν.Ο. Χανίων έκανε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ομίλου ο Ηλίας Μαχαίρας.

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση του ΝΟΧ:

Ευτυχής για την επιστροφή του στο Ναυτικό Όμιλο Χανίων είναι ο Ηλίας Μαχαίρας, ο οποίος ξεκίνησε το πολύ δύσκολο έργο να προετοιμάσει την ανδρική ομάδα, η οποία σε ένα μήνα κάνει πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας.

Ο Χανιώτης τεχνικός, που θα έχει την εποπτεία ολόκληρου του Τμήματος υδατοσφαίρισης, αισθάνεται ότι δεν έλειψε ποτέ από τον Ν.Ο.Χ. και θέτει σαν άμεση προτεραιότητα την παραμονή της ομάδας στο δεύτερο τη τάξει πρωτάθλημα της χώρας.

«Δεν θεωρώ ότι είναι νέο ξεκίνημα για μένα. Νιώθω ότι επιστρέφω κάπου όπου ήμουν για χρόνια. Λείπω 4 χρόνια απ’ το χώρο και θέλω σίγουρα κάποιο χρόνο για να ξαναδώ πώς είναι τα πράγματα και πώς λειτουργεί από το πιο απλό που είναι οι νέοι κανονισμοί μέχρι το ποια παιδιά έχουμε και σε τι κατάσταση βρίσκονται. Κάθε μέρα θα γίνονται βήματα και θα επανέλθουμε εκεί που πρέπει να επανέλθουμε», είναι το πρώτο σχόλιο του Ηλία Μαχαίρα.

Σχετικά με τους στόχους που θέτει στο νέο του ξεκίνημα στο Ν.Ο. Χανίων, δηλώνει: «Όπως μίλησα με τη διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου, οι στόχοι είναι να βοηθήσουμε όλες τις κατηγορίες. Αλλά, δυστυχώς είναι πολύ λίγος ο χρόνος. Σε μερικές εβδομάδες άλλωστε είναι να παίξουμε την πρώτη φάση της Α2 χωρίς να έχουμε καν ομάδες και παίκτες. Πρώτος και μεγάλος στόχος, είναι η ομάδα να σωθεί και να μην βρεθούμε σε μικρότερη κατηγορία έτσι ώστε να είναι εφικτό και δυνατό να επανέλθουμε στην μεγάλη κατηγορία του χρόνου.  Από εκεί και πέρα, δεν θέλω να πω ότι θα μείνουν πίσω οι μικρές κατηγορίες, αλλά εάν δεν μπορέσει να μείνει η μεγάλη ομάδα στην Α2, θα πάει πολύ πίσω όλη η προσπάθεια».

Να σημειωθεί πως πρώτη αγωνιστική υποχρέωση για τον Ηλία Μαχαίρα είναι οι αγώνες για τη β’ φάση του πρωταθλήματος Νέων Ανδρών, που θα γίνουν αυτό το Σαββατοκύριακο (8, 9/3) στην Αθήνα.

Για την πρόκριση οι Νέοι Άνδρες

\"\"

Με στόχο την πρόκριση για την τρίτη και τελική φάση του πρωταθλήματος, η ομάδα Νέων Ανδρών του Ναυτικού Ομίλου Χανίων αγωνίζεται το Σαββατοκύριακο (8, 9/3) στην Αθήνα.

Η χανιώτικη ομάδα θα δώσει στο Κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης δύο παιχνίδια, το Σάββατο (8/3) κόντρα σε Γλυφάδα και Παναθηναϊκό ενώ την Κυριακή (9/3) θα παίξει με τον Πανιώνιο, στοχεύοντας στην κατάληψη μίας εκ των δύο πρώτων θέσεων. Στην περίπτωση που καταλήξει 3η θα έχει μία ακόμα ευκαιρία, διεκδικώντας την πρόκριση στο παιχνίδι μπαράζ με τον 3ο του Β’ Ομίλου (Βουλιαγμένη, Π. Φάληρο, Ολυμπιακός, Νηρέας Γέρακα), το οποίο είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή (9/3), στις 5.30 το απόγευμα.

Η αποστολή του Ν.Ο.Χ. αναχωρεί την Παρασκευή (7/3), ακτοπλοϊκώς από τα Χανιά, με το νέο προπονητή της ομάδας, Ηλία Μαχαίρα, να υπολογίζει στους εξής πολίστες: Δασκαλάκη, Κεραμειανάκη, Κοκονά, Μαρκάκη, Μαρκουλάκη, Μπιτσάκη, Παπασηφάκη, Παπαδόπουλο, Σαρτζετάκη, Σκουμπάκη, Σολογάνη, Χατζηδάκη και Χατζηιωάννου.

 

Το πρόγραμμα για τον Α’ Ομιλο, είναι το εξής:

 

1η Αγωνιστική – Σάββατο (8/3)

09:30 Παναθηναϊκός-Πανιώνιος

10:30 Γλυφάδα-Ν.Ο. Χανίων

 

2η Αγωνιστική – Σάββατο (8/3)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook