Η Subaru αποκάλυψε στη Γενεύη τη δεύτερη γενιά του Viziv Concept, η πρώτη γενιά του οποίου είχε παρουσιαστεί ένα χρόνο πριν.

Πρόκειται για ένα compact crossover με τετραθέσια διάταξη καθισμάτων και άνεση «οδηγικής απόλαυσης», σύμφωνα με τη Subaru.

Πιο συγκεκριμένα, το νέο Viziv είναι ένα crossover με σύγχρονο στιλ, που φέρει μια μεγάλη μάσκα μπροστά με επιμήκεις προβολείς, οι οποίοι φιλοξενούν φώτα ημέρας LED, καθώς επίσης διαθέτει και από δύο χαρακτηριστικούς στρογγυλούς προβολείς ομίχλης στο κάτω μέρος του μπροστινού και πίσω προφυλακτήρα.

Όσον αφορά το μηχανικό σύνολο, το Viziv 2 Concept αξιοποιεί την υβριδική τεχνολογία, αφού εφοδιάζεται από έναν 1.600άρη turbo κινητήρα άμεσου ψεκασμού και επίπεδης διάταξης κυλίνδρων, που συνδυάζεται με δύο ηλεκτρικά μοτέρ τοποθετημένα στον πίσω άξονα.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι η μετάδοση της κίνησης -μέσω του Lineartronic CVT κιβωτίου- «εμπλέκει» και τους 4 τροχούς, χάρη στο νέο σύστημα τετρακίνησης της Subaru (Independent-rear-motor-driven symmetrical AWD).

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

autotriti.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook