Ο Δήμος Κισσάμου καλεί όλους τους πολίτες, την ερχόμενη Κυριακή στις 12 το μεσημέρι, να συμμετάσχουν στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο λιμάνι της Σούδας για να ακουστεί ένα ηχηρό Όχι στην καταστροφή του χημικού οπλοστασίου της Συρίας, στην Μεσόγειο θάλασσα.

Για τον σκοπό αυτό, ο Δήμος έχει μεριμνήσει για δωρεάν μεταφορά των πολιτών με λεωφορεία τα οποία θα αναχωρήσουν στις 11 το πρωί απο την πλατεία ΟΤΕ.

Ο Νέος Εμπορικός Σύλλογος Κισάμου καλεί όλα τα μέλη του, τους επαγγελματίες αλλά και τους πολίτες της Κισάμου, να συμμετέχουν στην Παγκρήτια συγκέντρωση – πορεία ενάντια στα χημικά του πολέμου, την Κυριακή 9 Μαρτίου και ώρα 12.00 το μεσημέρι, στο εμπορικό λιμάνι της Σούδας.

\”Είναι ευθύνη όλων μας, να εμποδίσουμε αυτή την τοξική βόμβα που απειλεί την δημόσια υγεία, το περιβάλλον και την οικονομία της χώρας μας κι ολόκληρης της Ανατολικής Μεσογείου.

Ας γίνουμε ένα, στην προσπάθεια αποτροπής της καταστροφής των χημικών όπλων της Συρίας, προστατεύοντας έτσι το μέλλον της χώρας μας, αλλά κυρίως, το μέλλον των παιδιών μας\” αναφέρει ανακοίνωση του Συλλόγου.

Επίσης και η Ένωση Πολιτιστικών Φορέων Επαρχίας Κισάμου (Ε.ΠΟ.Φ.Ε.Κ.) καλεί όλα τα μέλη της να συμμετέχουν στην παγκρήτια συγκέντρωση – πορεία ενάντια στα χημικά του πολέμου, την Κυριακή 9 Μαρτίου και ώρα 12 το μεσημέρι, στο εμπορικό λιμάνι της Σούδας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook