Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας αναμένεται αύριο στις 10 το πρωί, οι 6 συλληφθέντες, μέλη του κυκλώματος των εκβιαστών και τοκογλύφων, να οδηγηθούν ενώπιον των ανακριτικών αρχών του Ηρακλείου, προκειμένου να απολογηθούν.

Πληροφορίες το Flashnews.gr θέλουν τους κατηγορούμενους να αρνούνται κάθε κατηγορία τονίζοντας ότι «θα έρθει η ώρα που οι ισχυρισμοί της ΕΛΑΣ και όλα αυτά που αναγράφονται στις 10.000 σελίδες της δικογραφίας θα καταρριφθούν με αποδείξεις που θα προσκομίσουν ενώπιον της δικαιοσύνης».

Μάλιστα, σε αρκετές περιπτώσεις για τις οποίες κατηγορούνται ισχυρίζονται ότι απλά και μόνο έκαναν την δουλειά τους.

Να υπενθυμίσουμε ότι συλληφθέντες είναι ένας 44χρονος, που φέρετε να δηλώνει άεργος και που σύμφωνα με την πολυσέλιδη δικογραφία είναι ο επικεφαλής του κυκλώματος, η σύζυγός του, ιδιοκτήτρια εταιρίας ταχυμεταφορών, ένας γνωστός δικηγόρος του Ηρακλείου, ένας υπάλληλος της ΔΕΗ, ο οποίος εργαζόταν σε γραφείο πολιτικού προσώπου της Κρήτης, ένας γεωπόνος από την Μεσσαρά και ένας επιχειρηματίας από τον Αγ Νικόλαο.

 Επίσης η τοπική ΕΛΑΣ σε συνεργασία με την EUROPOL αναζητά δύο αδέρφια που δραστηριοποιούνται σε τουριστικό γραφείο, στο Βέλγιο, τα οποία φέρονται να «ψάρευαν» πελάτες από το εξωτερικό για λογαριασμό του κυκλώματος.

Τα μέλη του κυκλώματος αντιμετωπίζουν βαρύτατες κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος.

Flashnews.gr/ Ρένα Βουρεξάκη

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook