Μετά το τέλος του αγώνα νέων του All Star Game ακολούθησε συνέντευξη τύπου, όπου μίλησαν οι πρωταγωνιστές της πρώτης ημέρας της γιορτής του ελληνικού μπάσκετ στα Χανιά.
Αναλυτικά όσα δήλωσαν:

Παναγιώτης Ζανιδάκης (νικητής διαγωνισμού τριπόντων): 

«Είμαι ευτυχισμένος, αλλά και συγκινημένος για τη νίκη που κατάφερα εδώ στην πόλη μου Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που έγινε και το απολαμβάνω πολύ. Αισθάνομαι σαν να ζω ένα όνειρο, που ποτέ μου δεν περίμενα να βγει αληθινό. Είμαι ενθουσιασμένος από τη νίκη μου απέναντι σε τέτοιους παίκτες. Εκανα συχνά προπόνηση για να μπορέσω να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις του διαγωνισμού και οι προπονητές μου πίστευαν ότι θα μπορούσα να νικήσω. Ημουν βεβαίως και λίγο τυχερός, ενώ με βοήθησαν πολύ οι Χανιώτες που βρέθηκαν στις εξέδρες. Την ώρα που σουτάρεις, δεν σκέφτεσαι τίποτε, αλλά εγώ χάνω επίτηδες τρία σουτ στην αρχή για το γούρι»!

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος (νικητής διαγωνισμού καρφωμάτων): 

«Πρώτα και πέρα απ\’ όλα χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ και συμμετέχω σε αυτή τη γιορτή του μπάσκετ, που μας επιτρέπει κιόλας να ξεφεύγουμε από την καθημερινότητα. Είχα στο νου να κάνω δύο καρφώματα, αλλά αυτή η διαδικασία απαιτεί δουλειά κι εγώ δεν είμαι dunker. Προετοιμάστηκα λίγο τις τελευταίες μέρες, αλλά δεν θα έλεγα ότι… έλιωσα κιόλας στην προπόνηση! Ευτυχώς στον Παναθηναϊκό έχω συμπαίκτες που… κάτι σκαμπάζουν από καρφώματα, όπως ο Τζέημς Γκιστ τον οποίο ανυπομονώ να αντιμετωπίσω αύριο».

Γιάννης Παπαπέτρου (MVP αγώνα νέων): 

«Είναι μια γιορτή του μπάσκετ την οποία απολαμβάνουμε όλοι μας. Πέρα από την πίεση, τα συμβόλαια και τα χρήματα, σημασία έχει να είμαστε εδώ και να χαιρόμαστε αυτό που αγαπάμε τόσο πολύ. Είμαι πολύ χαρούμενος για τη συμμετοχή μου σε αυτόν τον αγώνα και γενικότερα σε μια πολύ ωραία διοργάνωση, η οποία φιλοξενείται στα Χανιά. Εκπροσωπώ τον δις πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακό, είμαι υπερήφανος που βρίσκομαι εδώ και ανυπομονώ να επιστρέψω το καλοκαίρι στην Κρήτη για το Ευρωμπάσκετ των νέων».

Χρήστος Μαρμαρινός (προπονητής Young Stars)

«Ολοι όσοι βρισκόμαστε εδώ κάνουμε το καθήκον μας απέναντι στο μπάσκετ και στον κόσμο που έρχεται στο γήπεδο. Πάντοτε αυτά τα ματς είναι μια καλή ευκαιρία για μεν τους παίκτες να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, για δε τους φιλάθλους να διαπιστώσουν πόσο ταλέντο υπάρχει στο ελληνικό μπάσκετ». 

Σωτήρης Μανωλόπουλος (προπονητής Rising Stars)

«Πρόκειται για τη γιορτή του μπάσκετ, που πρέπει να την απολαμβάνουμε όλοι μας; Ο κόσμος, οι παίκτες που αγωνίζονται χωρίς πίεση και όλοι οι υπόλοιποι. Ηταν ένα ενδιαφέρον ματς στο οποίο είδαμε για άλλη μια φορά το ταλέντο που υπάρχει στις νέες γενιές του ελληνικού μπάσκετ». 

Θανάσης Παπαχατζής (ασίσταντ κόουτς Young Stars)

«Hταν ένας πολύ επιτυχημένος αγώνας με όμορφο θέαμα και με τους παίκτες να δείχνουν το ταλέντο τους, άλλωστε κάποιοι από αυτούς ήδη έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις ομάδες τους. Θεωρώ ως πολύ ευχάριστο γεγονός την παρουσία του κόσμου σε πείσμα της βροχής, όπως επίσης και το γεγονός ότι το Αll Star Weekend φιλοξενείται σε ένα υπέροχο και αξιοζήλευτο γήπεδο υψηλών προδιαγραφών». 

Σταύρος Μυκονιάτης (ασίσταντ κόουτς Rising Stars)

«Είμαι πολύ χαρούμενος που συμμετείχα σε αυτόν αγώνα, ειδικότερα διότι το All Star Weekend διεξάγεται στην Κρήτη, όπου δουλεύω και ζω εδώ και χρόνια, λόγω του Ρεθύμνου. Οι φίλαθλοι είχαν την ευκαιρία να δουν το πλούσιο ταλέντο που υπάρχει στο ελληνικό μπάσκετ, ενώ κάποια παιδιά που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής στις ομάδες τους έδειξαν τι μπορούν να κάνουν».

Για φωτογραφίες από τη συνέντευξη τύπου πατήστε ΕΔΩ.

Καλαφατάκης αντί Πεδουλάκη

Όπως ανακοινώθηκε δια στόματος Βασίλη Σκουντή στη συνέντευξη τύπου λόγω του \”διαζυγίου\” με τον Παναθηναϊκό ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν θα κοουτσάρει την ομάδα Greek Stars στο 21ο All Star Game και στη θέση του θα βρεθεί ο Χανιώτης προπονητής του \”Ρέθυμνο Aegean\” Γιώργος Καλαφατάκης. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook