Όλα ξεκίνησαν από μία παρέα street artists που διάλεξαν τα καλύτερα σημεία για φίλημα , τα σημάδεψαν τα… προτείνουν!

Είναι ίσως η πιο ρομαντική και πρωτότυπη πρωτοβουλία που… απλώνεται σε όλο τον κόσμο.

Πρόκειται για την καμπάνια ‘’This Is A Good Kiss Spot ‘’ – ‘’ Εδώ είναι ωραίο σημείο για φιλί. ‘’ 

Στο πλαίσιο της καμπάνιας έχουν προταθεί γραφικά σημεία , κοντά σε μνημεία , σε γέφυρες , παγκάκια , αυτοκίνητα και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς , στην Νέα Υόρκη , το Λονδίνο, το Σύνδει , τη Ρώμη , το Παρίσι , τη Βουδαπέστη αλλά και τη Σητεία στην Κρήτη .

\"\"

Πως όμως διακρίθηκε η Σητεία;

Μία φωτογραφία του κ Βενιαμάκη εστάλη από την Ένωση Ξενοδοχείων Σητείας σε διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε σε γνωστό site κοινωνικής δικτύωσης και κέρδισε την πρώτη θέση ανάμεσα σε φωτογραφίες με τοπία από όλο τον κόσμο.

\"\"

Το αποτέλεσμα  χαροποίησε ιδιαίτερα τόσο την Ένωση Ξενοδοχείων Σητείας όσο και τον κ Βενιαμάκη.

Ήδη λοιπόν τα σχετικά (τρία ) αυτοκόλλητα εστάλησαν από τους υπευθύνους της καμπάνιας και τοποθετήθηκαν στα  αντίστοιχα  σημεία της περιοχής της Σητείας δηλαδή στην  παραλία στο Βάι και στη παραλιακή ζώνη της πόλης, ενημερώνοντας σχετικά ότι τα συγκεκριμένα σημεία είναι από τα ωραιότερα στον κόσμο για ένα φιλί!

\"\"
 
Ο κ Βενιαμάκης που έχει ως χόμπι την φωτογραφία, δεν έκρυψε επίσης την χαρά του για το αποτέλεσμα επισημαίνοντας ότι για τον ίδιο η φωτογραφία είναι ένας τρόπος έκφρασης \”όταν υπάρχει και μία απήχηση εκτός Σητείας, είναι πολύ ευχάριστο. Μία φωτογραφία ταξιδεύει.

Κι όχι μόνο σαν ένα όμορφο τοπίο όπως είναι το Βάι και η Σητεία αλλά μαζί με ένα τρυφερό μήνυμα , όπως το συγκεκριμένο\” ανέφερε  ευχαριστώντας παράλληλα τον κ Αικατερινίδη για την ευκαιρία που του δόθηκε .

Πηγή: Ανατολή

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook