Ανακοίνωση της Διεύθυνσης Δασών Ηρακλείου:

\”Η Δ/νση Δασών Ηρακλείου ενημερώνει ότι το Σάββατο 8 Μαρτίου 2104 και περί ώρα 12:00 συνελήφθη στην περιοχή των Ακρίων Δήμου Γόρτυνας κτηνοτρόφος που έβοσκε παράνομα τα αιγοπρόβατά του σε περιφραγμένο και καλλιεργημένο με δημητριακά αγρόκτημα (ελαιώνα), προξενώντας μεγάλη καταστροφή στην γεωργική καλλιέργεια.

Σχηματίζεται δικογραφία και η υπόθεση παραπέμπεται στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.
Με την ευκαιρία σας ενημερώνουμε ότι η Δ/νση Δασών Ηρακλείου στα πλαίσια υλοποίησης του προγράμματος πρόληψης λαθροϋλοτομιών έτους 2014 λειτουργεί με συνεργεία επιφυλακής, καθημερινά και τις απογευματινές ώρες των εργάσιμων ημερών, μέχρι τις 10 το βράδυ, καθώς και τα Σάββατα, τις Κυριακές και αργίες από τις 7:30 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ. Περιπολίες διενεργούνται σε όλο το νομό καθ’ όλο το 24ωρο.

Τα συνεργεία επιλαμβάνονται προληπτικά και κατασταλτικά για τον έλεγχο καταγγελιών φαινομένων λαθροϋλοτομιών και παράνομης διακίνησης δασικών προϊόντων αλλά και γενικότερα τη δίωξη παραβάσεων που άπτονται των αρμοδιοτήτων της Δασικής Υπηρεσίας (εκχερσώσεις δασικών εκτάσεων, παράνομη θήρα, παράνομη βόσκηση κ.α.)

Τηλέφωνα επικοινωνίας 2810 264940 και από σταθερό τηλέφωνο στον τετραψήφιο αριθμό 1591.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook