Τη μυστηριώδη εξαφάνιση του αεροσκάφους περιπλέκουν οι αναφορές περί τηλεφωνικών κλήσεων – φαντάσματα σε κινητά επιβατών που αγνοούνται.

Σύμφωνα με τα κινεζικά ΜΜΕ, 19 οικογένειες των επιβατών που αγνοούνται υποστηρίζουν πως όταν καλούν τους δικούς τους ανθρώπους, το τηλέφωνό τους κτυπάει .

Η εξέλιξη αυτή ενισχύει την δυσφορία των συγγενών που δεν έχουν καμία επίσημη ενημέρωση από τις αρχές για τους αγαπημένους τους.

Οι τηλεφωνικές κλήσεις – φαντάσματα έχουν προκαλέσει υστερία στους συγγενείς που έχουν καταλύσει σ΄ ένα ξενοδοχείο του Πεκίνου περιμένοντας συγκεκριμένες πληροφορίες για το μυστηριώδες αεροσκάφος και την τύχη των δικών τους ανθρώπων.

\"\"

Πολλοί από τους συγγενείς έχουν ήδη ενημερώσει τις μαλαισιανές αρχές ότι τα τηλέφωνα των αγαπημένων τους εξακολουθούν να είναι ενεργά ενώ έχουν γράψει τα ονόματά τους σ΄ ένα χαρτί ζητώντας από τους ειδικούς να χρησιμοποιήσουν την σύγχρονη τεχνολογία προκειμένου να εντοπίσουν μέσω του σήματος του GPS το σημείο όπου βρίσκονται οι δικοί τους άνθρωποι .

\"\"

Σύμφωνα, μάλιστα, με την εφημερίδα \”Singapore\’ s Strait Times\”, ο αξιωματούχος των μαλαισιανών γραμμών, Χιουγκ Ντανέβι, επιβεβαίωσε στις οικογένειες ότι η εταιρεία προσπάθησε να καλέσει στο κινητό των επιβατών και, παρά το γεγονός ότι δυσκολεύτηκε, το τηλέφωνα κτυπούσαν κανονικά. Ο ίδιος , πάντως, δήλωσε στους συγγενείς ότι πλέον αυτοί οι τηλεφωνικοί αριθμοί έχουν παραδοθεί στις κινεζικές αρχές.

\"\"
Την ίδια ώρα, αναφερόμενη στους επιβάτες που είχαν ψεύτικα διαβατήρια, η βρετανική \”Daily Mail\” υποστηρίζει επικαλούμενη μαλαισιανές πηγές, ότι, για να βγάλει κανείς ψεύτικο διαβατήριο, χρειάζονται μόνο δύο ημέρες και πεντακόσιες λίρες κι ότι σε πολλές χώρες της Ασίας, δεν γίνονται οι απαραίτητοι έλεγχοι για την αυθεντικότητα των επίσημων εγγράφων και διαβατηρίων.
protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook