Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται τα έργα διαχείρισης λυμάτων στο Δήμο Μινώα Πεδιάδας, αφού η κατασκευή και λειτουργία υποδομών που εξασφαλίζουν την προστασία του περιβάλλοντος από λύματα και υγρά απόβλητα αποτελεί κύριο μέλημα της Δημοτικής Αρχής για την ενίσχυση της ποιότητας ζωής των δημοτών και τη θωράκιση του περιβάλλοντος.
Έτσι, δύο ακόμα νέα έργα βιολογικών καθαρισμών συνολικού προϋπολογισμού 375.000,00€ δρομολογεί η Δημοτική Αρχή Μινώα Πεδιάδας για τα οποία μάλιστα πρόσφατα προχώρησε και η αποδοχή της χρηματοδότησής τους από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων. Πρόκειται για τα έργα:
– «Κατασκευή αγωγών μεταφοράς λυμάτων και αντλιοστασίων Πολυθέας και Αρχαγγέλου της Δημοτικής Ενότητας Καστελλίου του Δήμου Μινώα Πεδιάδας», προϋπολογισμού 200.000,00 €.
– «Προεπεξεργασία λυμάτων και δίκτυο μεταφοράς τους από τον οικισμό Ζωφόρων προς το Βιο.Κα. Θραψανού», προϋπολογισμού 175.000,00€
Στο πλαίσιο αυτό η Δημοτική Αρχή Μινώα Πεδιάδας δρομολογεί ήδη και τις δημοπρατήσεις των έργων που αναμένεται να γίνουν στο αμέσως επόμενο διάστημα, προκειμένου να αναδειχτεί ανάδοχος που θα προχωρήσει στην κατασκευή τους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook