Συνάντηση στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού υπήρξε πριν μία εβδομάδα για το θέμα της βελτίωσης και συντήρησης του Κολυμβητηρίου Χανίων.
Για το θέμα ο ΝΟΧ αναφέρει σχετικά:
Συνάντηση η οποία χαρακτηρίζεται εποικοδομητική και γόνιμη υπήρξε την προηγούμενη Τετάρτη 5 Μαρτίου στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού όπου συζητήθηκε το θέμα της ενεργειακής αναβάθμισης, καθώς και της βελτίωσης και συντήρησης του Κολυμβητηρίου Χανίων.
Η Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, κυρία Χαρούλα Πράπα Μυλωνάκη, με την Γενική Γραμματέα κυρία Ευαγγελία Κρασαδάκη είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τις υπηρεσίες του Υπουργείου, τους Συμβούλους, καθώς και τον ίδιο τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Ανδριανό, ο οποίος για μια ακόμη φορά επέδειξε μεγάλο ενδιαφέρον έτσι ώστε να εξυγιανθεί ενεργειακά η εγκατάσταση και τα προβλήματα του Κολυμβητηρίου να μειωθούν στο ελάχιστο.
Τόσο ο Υφυπουργός όσο και όλο το επιτελείο του Υπουργείου διασφάλισαν τη λειτουργία του Κολυμβητηρίου και παρά την οικονομική κρίση έχουν προγραμματίσει την ενεργειακή αναβάθμιση και τη βελτίωση – συντήρηση των εγκαταστάσεων.
Από πλευράς Ναυτικού Ομίλου που συνεχίζει να προσπαθεί για το καλύτερο δυνατό όσον αφορά τον εκσυγχρονισμό του Κολυμβητηρίου, εκφράζεται η μεγάλη ικανοποίηση για τη συνάντηση στο Υπουργείο και η αισιοδοξία ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα υπάρξουν ουσιαστικές εξελίξεις.
Να σημειωθεί, τέλος, ότι η επικοινωνία με το Υπουργείο, καθώς και με τον κ. Ανδριανό θα συνεχιστεί, με κοινό στόχο τη διασφάλιση της λειτουργίας του Κολυμβητηρίου και την ουσιαστική του αναβάθμιση. 
 
Σε αναμονή απάντησης από το Ε.Α.Κ. Χανίων
Σε αναμονή απάντησης από τη διοίκηση του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Χανίων (Ε.Α.Κ.Χ.) βρίσκεται ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων σε ό,τι αφορά τη λειτουργία της πισίνας των 50μ. του Κολυμβητηρίου για τις ημέρες των Βενιζελείων Αγώνων Κολύμβησης (25-27/4).
Ήδη, ο Ναυτικός Όμιλος έχει αποστείλει δύο σχετικά έγγραφα προς το Ε.Α.Κ.Χ. χωρίς ωστόσο ακόμη να έχει λάβει απάντηση, ενώ πριν από λίγες μέρες υπήρξε συνάντηση του Προέδρου κ. Χαζιράκη με τη διοίκηση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Κολύμβησης του Ν.Ο.Χ., η οποία έθεσε υπόψη στον κ. Χαζιράκη το παραπάνω, πολύ σημαντικό ζήτημα.
Ελπίζουμε ότι θα υπάρξει αποτέλεσμα και η πισίνα των 50μ. θα είναι σε θέση να φιλοξενήσει στα τέλη του ερχόμενου μήνα ένα πολύ μεγάλο αθλητικό γεγονός όπως είναι τα Βενιζέλεια.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook