Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου της Σεμέλης – Θεοδώρας Αντύπα, η οποία πνίγηκε το μεσημέρι της Τρίτης στην πισίνα του κλειστού κολυμβητηρίου «Πεπανός», στην Πάτρα..

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 28χρονη αθλήτρια δρόμων αντοχής, έκανε τις τελευταίες ημέρες προπόνηση στην πισίνα του «Αντ. Πεπανός», για να βελτιώσει την φυσική της κατάσταση. Όμως ενώ κολυμπούσε, έχασε, για άγνωστο μέχρι στιγμής αιτία τις αισθήσεις της και βρέθηκε στον πυθμένα της πισίνας.

Αμέσως, προπονητής – ναυαγοσώστης που βρισκόταν στο κλειστό κολυμβητήριο, προσπάθησε να παράσχει στην 28χρονη τις πρώτες βοήθειες, ενώ ασθενοφόρο που είχε κληθεί την μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό της.

\"\"

Σύμφωνα με το thebest.gr, την Σεμέλη είδε πρώτος ένας 11 χρονος που φώναξε σε δύο γονείς που κάθονταν δίπλα στην πισίνα γιατί παρακολουθούσαν τα παιδιά τους και αυτοί τους προπονητές. Η κοπέλα έκανε βουτιά και δεν ανέβηκε στην επιφάνεια του νερού γεγονός που τους προβλημάτισε και στη συνέχεια αφού την είδαν αναίσθητη άρχισαν να φωνάζουν σε βοήθεια.

\"\"

\"\"

iefimerida.gr/the best.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook