Μπορεί εκείνος να τους προσέλαβε για να βρουν αγοραστή για το σπίτι του, ωστόσο, οι δύο ερωτοχτυπημένοι μεσίτες, χρησιμοποίησαν την ιδιοκτησία του για να ζήσουν τον έρωτά τους.

Συγκεκριμένα, επιδόθηκαν σε ερωτικές περιπτύξεις ούτε μία, ούτε δύο αλλά... δέκα φορές, γεγονός που εξόργισε τον ιδιοκτήτη ο οποίος αποφάσισε να αναλάβει δράση για να τους «τιμωρήσει».

Η εν λόγω ιστορία έλαβε χώρα στο Νιου Τζερσει των ΗΠΑ το 2011 και έκανε τον γύρο του κόσμου έπειτα από την απόφαση του Richard Weiner -ιδιοκτήτη- να δώσει στη δημοσιότητα δύο βίντεο στα οποία οι μεσίτες εμφανίζονται να κάνουν σεξ.Μέσα από την εκπομπή  «Inside Edition» η ιστορία του έγινε γνωστή και  το ζευγάρι ντροπιάστηκε σε όλη την Αμερική.

Ο Weiner κατέθεσε μήνυση εναντίον τους υποστηρίζοντας ότι απέτρεπαν τους ενδιαφερόμενους από το να αγοράσουν το σπίτι του, επειδή ήθελαν να παραμένει για όσο περισσότερο γινόταν η ... ερωτική τους φωλιά.

Πάντως, τον Ιανουάριο ο μεσίτης πήγε στα δικαστήρια εναντίον του Weiner, υποστηρίζοντας τον εκβίαζε με τα βίντεο που είχε στην κατοχή του για 900.000 δολάρια...

protothema.gr