Ο Αλμυρός ήταν ο μεγάλος νικητής στον τελικό κυπέλλου ΕΠΣΗ στο παιχνίδι με την Ένωση Ηρακλή Θερίσσου που έγινε την Τετάρτη 12 Μαρτίου στο Παγκρήτιο στάδιο.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Κοκκινάκης στο 82\’ με ωραίο γυριστό από το ύψος του πέναλτι και έχρισε τον Αλμυρό κυπελλούχο για δεύτερη φορά στην ιστορία του.

Στο 75ο λεπτό ο τερματοφύλακας του Αλμυρού Χωραφάκης μετά από σύγκρουση του με τον συμπαίκτη του  Μιχελουδάκη, τραυματίστηκε με βαθύ σκίσιμο στο κεφάλι και αμέσως μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο ημίχρονο της αναμέτρησης τιμήθηκαν απο την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου οι παράγοντες:  Δημήτρης Τυράκης, Μανόλης Φραγκιαδάκης από τον Κόρακα, Γιώργος Δαγκωνάκης από τον Ηρακλή Νιπιδιτού και Μανόλης Μανταδάκης από την Μπαρτσελόνα Μονοφατσίου.​

Αλμυρός(Νίκος Ανδριανάκης): Χωραφάκης(75′ Ανδρεαδάκης), Μανωλακάκης, Καραντινάκης, Μιχελουδάκης(86′ Καρέλης), Αποστολάκης, Φελεγκάκης, Απλαδάς, Αργέντης, Πέτρο Στρατήγης, Κοκκινάκης, Ποτηράκης(57′ Στρατήγη Ανδρέας).

Ένωση Ηρακλή-Θερίσου(Γιάννης Χατζησεβαστός): Δεληγιάννης, Αεράκης(83′ Καλοτεράκης), Βασιλάκης, Μπιλτσάρι, Μανιαδάκης, Τρύφωνος, Καπελώνης, Καστελιανάκης, Φασουλάκης(60′ Μουλιανάκης), Τσουπάκης, Τσαΐνης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook