Παράστασή διαμαρτυρίας πραγματοποίησε η γραμματεία του ΠΑΜΕ έξω από τα γραφεία της ΥΠΕ ΚΡΗΤΗΣ την Τετάρτη 12/3 στις 10 το πρωι. Η κινητοποίησή ήταν ενταγμένη στις παρεμβάσεις που κάνει όλο αυτό το διαστημα η γραμματεια του ΠΑΜΕ μαζι με Λαικες επιτροπες, ομαδες γυναικων.

Επικεντρο ηταν τα οξυμμενα προβλημτα των ανασφαλιστων ,τα χαρατσια στην υγεια, τα σοβαρα προβληματα που αντιμετωπιζουν οι καρκινοπαθεις το κοψιμο του επιδοματος τοκετου, την μη λειτουργια επιτροπων για τις αναρρωτικες αδειες.

Στην διαμαρτυρια στον υποδιοικητη της ΔΥΠΕ κ. Λυρωνη για αλλη μια φορα απο πλευρας διοικησης προσφερθηκε κατανοηση και αναφορα στην οικονομικη κατασταση της χωρας. Απο πλευρας ΠΑΜΕ τονιστηκε η αποφασιστηκοτητα μας οτι θα κλιμακωσουμε τις ποαρεμβασεις μας και τις κινητοποιησεις μας για να ανατραπει αυτη η αντιλαικη πολιτικη.

Στις 11 το πρωι πραγματοποιηθηκε η απεργιακη συγκεντρωση των δυνάμεων του ΠΑΜΕ στο Δημόσιο στα πλαίσια της 24ωρης απεργίας της ΑΔΕΔΥ στην Πλατεια των Λιονταριων.Κεντρικος ομιλητης ηταν ο Γιωργος Μαζιτσος μελος της γραμματειας του ΠΑΜΕ και της διοικησης του συλλογου δασκάλων Δομινικος Θεοτοκοπουλος.Στην συνεχεια ακολουθησε πορεια στους κεντρικους δρομους με τα συνθηματα κατα της αντιλαικης πολιτικης να δονουν τους δρόμους του Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook