Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει ότι η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη ΑΕΒΜΕ, επίσημος εισαγωγέας και διανομέας των μοτοσικλετών HONDA στην Ελλάδα, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου, εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης μοτοσικλετών μάρκας Honda, τύπου CB500FD/FAD/XD/XAD, CBR500RD/RAD.

Η ανάκληση αφορά 207 μοτοσικλέτες, παραγωγής από 29 Οκτωβρίου 2012 έως 15 Αυγούστου 2013, στις οποίες ενδέχεται η στεγανοποιητική βίδα του άξονα του ζυγώθρου να χαλαρώσει λόγω της αντισκωριακής επεξεργασίας που υπέστη, με αποτέλεσμα το σβήσιμο του κινητήρα.

Μέχρι στιγμής στην Ελλάδα δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω μοτοσικλετών, θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στα κατά τόπους εξουσιοδοτημένα συνεργεία της HONDA για να γίνει έλεγχος και, αν απαιτείται, αντικατάσταση της στεγανοποιητικής βίδας του άξονα του ζυγώθρου, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις, οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με την Τεχνική Διεύθυνση της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη ΑΕΒΜΕ στα τηλέφωνα 210 3483300 και 605 με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της, ή μέσω e-mail στη διεύθυνση: [email protected].

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook