«Η ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ουδεμία σχέση είχε με την ανάθεση – επιλογή εταιρείας παροχής υπηρεσιών ασφαλείας της τήρησης της τάξης κατά τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος που πραγματοποιήθηκε στις 09-02-2014 στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου, στα Δύο Αοράκια, μεταξύ της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ και της ΚΑΕ ΑΡΗΣ».

Αυτή είναι η απάντηση της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ στο δημοσίευμα του Flashnews.gr σχετικά τις καταγγελίες της ΚΑΕ ΑΡΗΣ όσον αφορά στα επεισόδια που σημειώθηκαν λίγα λεπτά προτού ξεκινήσει ο αγώνας μεταξύ του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ και του ΑΡΗ. Καταγγελίες εις βάρος των αξιωματικών της Αστυνομικής Δ/νσης Ηρακλείου, που είχαν σχεδιάσει τα μέτρα ασφαλείας για την διεξαγωγή του αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδος.

Αξιωματικοί της τοπικής ΕΛ.ΑΣ. είχαν ρίξει την ευθύνη των επεισοδίων στους ιδιωτικούς φύλακες του γηπέδου, τονίζοντας ότι λάμβαναν εντολές από άτομα ιδιωτικής εταιρίας φύλαξης που είχαν έρθει από την Αθήνα για να ενισχύσουν και να επιβλέπουν τα μέτρα ασφαλείας εντός του χώρου όπου θα διεξάγονταν ο αγώνα μεταξύ του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ και του ΑΡΗ. Η ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ μας ενημερώνει κατηγορηματικά ότι ουδεμία ανάμειξή της υφίσταται.

Το Flashnews.gr είχε δημοσιεύσει τις εν λόγω πληροφορίες που προέρχονταν από τους κόλπους της ΕΛ.ΑΣ. αναμένοντας και τις επίσημες γραπτές ανακοινώσεις από τους αξιωματικούς που είχαν σχεδιάσει τα μέτρα ασφαλείας για την διεξαγωγή του αγώνα. Ανακοινώσεις που ποτέ δεν έφτασαν στα δημοσιογραφικά γραφεία, με αποτέλεσμα οι πληροφορίες αυτές να παραμένουν ανεπιβεβαίωτες.

Σε αντίθεση η ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ με ανακοίνωση που έστειλε στο Flashnews.gr χαρακτηρίζει τις εν λόγω πληροφορίες «αναληθείς, δυσφημιστικές και ψευδείς, που συκοφαντούν την ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ και μάλιστα σε σχέση με ένα γεγονός τόσο σημαντικό, όσο ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδος».

Το Flashnews.gr έχει την υποχρέωση να δημοσιεύσει την απάντηση της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ στο δημοσίευμα της 10ης Φεβρουαρίου του 2014 αλλά και να ανακαλέσει το σχετικό δημοσίευμα, αφού οι πληροφορίες δεν επιβεβαιωθήκαν.

Ρένα Βουρεξάκη
Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook