Το βιβλίο του “Εδώδιμα-Ευρωπαϊκά” θα παρουσιάσει ο Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Σπύρος Δανέλλης τη Δευτέρα 17 Μαρτίου στις 11.00 π.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα (Αμαλίας 8, Σύνταγμα).
Το βιβλίο που τυπώθηκε με την υποστήριξη της ομάδας της Προοδευτικής Συμμαχίας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, σταχυολογεί δημόσιες παρεμβάσεις του Σπύρου Δανέλλη από εικοσαετίας. 
Ο Ευρωβουλευτής, όπως χαρακτηριστικά σημειώνει στο οπισθόφυλλο, αποφάσισε να συμμαζέψει αποτυπωμένες σκέψεις του από τα παλιά και να τις προβάλλει στη σημερινή Ελλάδα γιατί “από την εποχή της ευμάρειας και της ανεμελιάς μέχρι σήμερα, στη δίνη της κρίσης ήταν και παραμένουν ζητούμενα ο εκσυγχρονισμός με μία ευρωπαϊκή αντίληψη, ο διάλογος και η συναίνεση, η καταδίκη της βίας, ο μετασχηματισμός του πελατειακού κράτους, η βιώσιμη οικονομική ανάπτυξη, ο ολοκληρωμένος δηλαδή και συναινετικός σχεδιασμός παραγωγής εθνικού πλούτου”. 
Το βιβλίο αποτελεί συμβολή στο δημόσιο διάλογο για τις απαιτούμενες αλλαγές πολιτικών στη σημερινή Ελλάδα.
Για το βιβλίο του Σπύρου Δανέλλη θα μιλήσουν ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Φίλιππος Σαχινίδης, της ΔΗΜΑΡ Σπύρος Λυκούδης και ο Ευρωβουλευτής της Ομάδας των Πρασίνων Νίκος Χρυσόγελος.
Τη συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Νίκος Μεγγρέλης.

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook