Διαδοχικές συναντήσεις με υπουργούς που έχουν αρμοδιότητα σε θέματα τα οποία παραμένουν σε εκκρεμότητα με την τρόικα έχει από το πρωί της Παρασκευής ο Γιάννης Στουρνάρας στο υπουργείο Οικονομικών.

Ενδεικτικό των εντατικών διαβουλεύσεων είναι και το ότι ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης συναντήθηκε με τον υπουργό Οικονομικών, μετέβη για λίγο στο μέγαρο Μαξίμου και επέστρεψε στο υπουργείο.

Εκτός από τον υπουργό Εργασίας, ο κ. Στουρνάρας είχε συνεργασία με τον υπουργό Ανάπτυξης, Κωστή Χατζηδάκη, με τον υπουργό Ενέργειας Γιάννη Μανιάτη και τον υφυπουργό Ασημάκη Παπαγεωργίου.

Κύκλοι του ΥΠΕΚΑ εκτίμησαν μετά τη συνάντηση ότι στα ενεργειακά θέματα δεν θα υπάρξει πρόβλημα με την τρόικα.

Κατόπιν ξεκίνησε η συνάντηση του κ. Στουρνάρα με τη διοίκηση του ΤΧΣ, καθώς μπορεί το θέμα του ύψους των κεφαλαιακών αναγκών των τραπεζών να θεωρείται ότι έκλεισε, παραμένει, όμως, ανοιχτό το ζήτημα του νέου νόμου για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών.

Το απόγευμα είναι προγραμματισμένο οι υπουργοί να συναντηθούν με την τρόικα, σε μη καθορισμένες όμως ώρες. Η συνάντηση Στουρνάρα – Βρούτση θα επαναληφθεί επίσης το απόγευμα με τη συμμετοχή και της τρόικας.

in.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook