Του αρέσει να ζει στα άκρα. Παίζει τη ζωή του κορώνα-γράμματα, προκειμένου να νιώσει την αδρεναλίνη του να «χτυπάει» κόκκινο. Ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο και γυρίζει τα πάντα ανάποδα για έναν σκοπό: Να κάνει εκατομμύρια χρήστες του Youtube να «παγώσουν» με τα κατορθώματά του.

Ο λόγος για τον 25χρονο Scott Young, τον αθλητή των extreme sports που βλέπει τον κόσμο από άλλη οπτική γωνία… Από την ανάποδη, καθώς δεν διστάζει να βάλει τα χέρια του στο πιο επικίνδυνο σημείο ενός ουρανοξύστη, να σταθεί για λίγο ακίνητος «φλερτάροντας» με το θάνατο και να φωτογραφίσει με την κάμερα που έχει στο παπούτσι του την πιο τρομακτική σκηνή: Τον εαυτό του ανάποδα σε ύψος εκατοντάδων μέτρων.

\"\"

Ο 25χρονος έχει βάλει στις βαλίτσες του όλη τη δύναμη και την τρέλα του και έχει ταξιδέψει μέχρι τη Σαντορίνη, ένα μέρος έμπνευσης για τον ίδιο, λόγω των εντυπωσιακών κτισμάτων.

\"\"

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο Scott Young «σκαρφαλώνει» στα πιο ψηλά και επικίνδυνα μέρη του κόσμου και κάνει κατακόρυφο, χωρίς να είναι δεμένος με προστατευτικά σχοινιά. Οπως είναι φυσικό τα κατορθώματά του έχουν γίνει πολλές θέμα παγκοσμίως, ενώ όχι άδικα παίρνει τον τίτλο του πιο τολμηρού αθλητή.

\"\"

iefimerida.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook