Η Βέροια βρήκε \”σύμμαχό\” της στην προσπάθεια παραμονής της στη Super League τον Μιχάλη Κουκουλάκη!
Ο Ηρακλειώτης διεθνής ρέφερι καταλόγισε με ευκολία πέναλτι υπέρ της \”Βασίλισσας του Βορρά\” στο ματς με τον Ατρόμητο, για μαρκάρισμα του Λαζαρίδη στον Ντόγο.
Έτσι έδωσε την ευκαιρία στον Μπεν να ισοφαρίσει στο τελικό 1-1 στην εκπνοή.
Νωρίτερα ο β\’ βοηθός Θανασακούδης είχε φροντίσει με λανθασμένες υποδείξεις οφσάιντ να στερήσει τη δυνατότητα στους παίκτες των φιλοξενούμενων να βρεθούν \”φάτσα\” με τον Καντιμοίρη. 
Δείτε τα πλάνα του αγώνα:

Παράσχος: \”Το είδε μόνο ο Κουκουλάκης!\”

Τα παράπονά του για τον Κουκουλάκη έκανε ο προπονητής του Ατρόμητου Γιώργος Παράσχος στις δηλώσεις του μετά το ματς:

«Είμαστε αδικημένοι από το τελικό αποτέλεσμα. Δεχθήκαμε την ισοφάριση στο 90’ με πέναλτι που είδε μόνο ο Κουκουλάκης. Δεν πήραμε όμως ούτε ένα φάουλ, ενώ ο διαιτητής μας έβαζε συνεχώς μέσα στην εστία μας. Ελπίζω να μην μας στοιχίσουν αυτοί οι δυο βαθμοί για τα πλέι οφ. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τον έλεγχο και δεν κινδυνεύσαμε, αλλά στην επανάληψη γυρίσαμε λίγο πίσω…»

Βελλής: \”Τι να πει κανείς για Κουκουλάκη;\”

Για τη διαιτησία του Κουκουλάκη έκανε δηλώσεις και ο πρόεδρος του Απόλλωνα, Σταμάτης Βελλής, μετά την ήττα της ομάδας του από τον ΟΦΗ.
Αναλυτικά όσα είπε: 

«Κατ\’ αρχάς και χωρίς καμία δόση ειρωνείας να δώσω ειλικρινέστατα συγχαρητήρια στους παίκτες του ΟΦΗ για τον τρόπο που έπαιξαν, χωρίς να διεκδικούν στην ουσία τίποτα το σημαντικό για αυτούς σε αυτόν τον αγώνα. Μπράβο τους, γιατί δεν έπαιξαν σαν «ατρόμητοι»! Έτσι παίζεται ένα πρωτάθλημα κύριοι. 

Να συγχαρώ επίσης τον κ. Μάνταλο για την πολύ καλή διαιτησία του σήμερα, με τέτοιες διαιτησίες ποιος θα μιλούσε και ας έχανε; (Απορία: αφού μπορείτε κύριε Μάνταλε, γιατί δεν σφυρίζετε πάντα έτσι;) Επίσης θα πω πως τα replay δικαιώνουν τους επόπτες για τις ακυρώσεις των δύο γκολ μας, έστω και πολύ οριακά ιδίως στην περίπτωση του δεύτερου τέρματος. Μακάρι να είχαμε τέτοια \”ακρίβεια\” και δικαιοσύνη από τα διαιτητικά τρία σε όλους μας τους αγώνες… 

Όσο για τον κ. Κουκουλάκη τι να πει κανείς; Νομίζω δεν χρειάζεται να πει κανείς τίποτα, «μίλησε» μόνος του και τον είδε όλη η Ελλάδα. Μετά και τον «αγώνα» στην Βέροια δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ η να στεναχωρηθώ που δικαιώνομαι πλήρως σε αυτά που έχω πει τον τελευταίο καιρό για διαιτησίες και την συμπεριφορά κάποιων ομάδων, και για τα οποία τιμωρούμαι συνέχεια για δυσφήμηση του ποδοσφαίρου! Αναρωτιέμαι, υπάρχει κανείς που να αμφιβάλει πλέον ότι έχω δίκιο, εκτός του «Μουρίνιο» Καρπετόπουλου; 

Πιστεύω πως πλέον έστω και αργά και ο τελευταίος οπαδός μας έχει αντιληφθεί πως η πρόταση που τους είχα κάνει ήταν η σωστή επιλογή».

Από άριστη διαιτησία σε… διαθεσιμότητα!

Το… αστείο της υπόθεσης είναι σάιτ που ασχολείται με θέματα διαιτησίας, αν και ελέγχεται για την αντικειμενικότητά του, αρχικά είχε δημοσιεύσει ότι ο παρατηρητής διαιτησίας δικαιώνει τον Ηρακλειώτη ρέφερι για τις αποφάσεις. Πριν λίγη ώρα όμως το κείμενο διορθώθηκε και αναφέρεται ότι ξεγέλασε ο παίκτης της Βέροιας τον Κουκουλάκη που οδεύει προς διαθεσιμότητα!

Λ. Αντ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook