Στον α\’ γύρο ήταν ο Τζοβάρας που είχε αδικήσει κατάφωρα την Επισκοπή, απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου, τώρα ήταν σειρά του Σταθόπουλου να βάλει το… χεράκι του για να πάρουν τη νίκη οι \”ερυθρόλευκοι\”.
Ο ρέφερι από τη Δυτική Αττική, που είχε περάσει από το Σύνδεσμο Χανίων πριν λίγα χρόνια, \”ανακάλυψε\” χέρι του Σουμπασάκη στο 68\’ και έδωσε την ευκαιρία στον Γκούρμα να σκοράρει για το 2-1.
Οι γηπεδούχοι είχαν ανοίξει το σκορ στο 8\’ με τον Κατσιαρό, για να \”απαντήσει\” με εκπληκτικό σουτ ο Γκονζάλες στο 31\’.
Στο 4\’ υπήρξε φάση με τον Δεινόπαπα να ζητάει πέναλτι για σπρώξιμο από τον Κονονένκο, ενώ στις καθυστερήσεις ο ρέφερι σφύριξε πέναλτι για σπρώξιμο του Γκούρμα στον Σελινιωτάκη, αλλά ο βοηθός του υπέδειξε -σωστά βάσει του βίντεο- ότι ο Χανιώτης μέσος ήταν εκτεθειμένος πριν του γίνει η παράβαση, με τον Σταθόπουλο να παίρνει πίσω το σφύριγμα και να δίνει οφσάιντ. 

Φάσεις-γκολ

(aoepiskopis.gr)
3’ Σέντρα από τον Καρρά, κεφάλια Πινδώνη λιγο άουτ.
8’ Μπαλιά του Μπρέσκα στον Κατσιαρό, με σουτ ανοίγει το σκορ, 1-0.
15’ Πλασέ του Πινδώνη απομάκρυνε ο Καλογεράκης.
25’ Πλασέ από τον Μπρέσκα, σε κόρνερ ο Καλογεράκης.
31’ Με πολύ ωραία κίνηση και σουτ από τον Γκονζάλες θα ισοφαρίσει 1-1. 
35’ Οριζόντιο δοκάρι από σουτ του Ρόκα για τον Βόλο.
55’ Σουτ του Μπρέσκα αποκρούει ο Καλογεράκης.
56’ Μακρινό σουτ του Δελήμπαση λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Γεωργίου.
67’ Ανατροπή του Γιακουμάκη μέσα στην περιοχή από αμυντικό, με τον διαιτητή να δίνει επιθετικό φάουλ.
68’ Ανύπαρκτο πέναλτι καταλογίζει ο κ. Σταθόπουλος όταν σε μπαλιά του Γκούρμα η μπάλα θα βρει καθαρά στο στήθος του Σουμπασάκη.
69’ Με πέναλτι ο Γκούρμα κάνει το 2-1.
77’ Σουτ του Κατσίκη αουτ.
92’ Σε εκτέλεση φάουλ του Γκονζάλες, σπρώξιμο του Γκούρμα στον Σεληνιωτάκη μέσα στην περιοχή, με τον κ. Σταθόπουλο να καταλογίζει το πέναλτι, παίρνοντας όμως πίσω την απόφαση του μετά από υπόδειξη οφσάιντ του επόπτη Μπούξμπαουμ.

Ολυμπιακός Βόλου (Ντράγκαν Κοκότοβιτς): Γεωργίου, Καρράς (65’ λ.τ. Γιαλούσης), Μελίσσης, Κωστούλας, Κατσιαρός, Ρόκας, Πινδώνης, Κατσίκης (95’ Καπετάνος), Μπρέσκα (85’ Νικολιάς), Δεινόπαπας, Γκούρμα.
Επισκοπή (Κώστας Ανυφαντάκης): Καλογεράκης, Κονονένκο (44’ λ.τ. Μαρτσάκης), Λιονάκης, Βουρβαχάκης, Μποτωνάκης, Σεληνιωτάκης, Σουμπασάκης, Γκονζάλες, Δελήμπασης, Μπρατσιάνη (87’ Δρακάκης), Γιακουμάκης (90’ Καρασαββίδης).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook