Έκθεση ζωγραφικής και γλυπτικής του Μανώλη Τσιριντουλάκη, εγκαινιάζεται το Σάββατο 22 Μαρτίου στην Αίθουσα Τέχνης Β. Μυλωνογιάννη (Χαρ. Τρικούπη 14) στα Χανιά.

H μακρόχρονη εξερεύνηση της τοπιογραφίας του Μανώλη Τσιριντουλάκη και ο διάλογος με το Ελληνικό φως, αναδεικνύουν την γενναιοδωρία της ικανότητας του καλλιτέχνη να αποδίδει την ομορφιά και τον πλούτο της Ελληνικής γης.

Η δημιουργική δραστηριότητα όμως του Μ. Τσιριντουλάκη επεκτείνεται και στο χώρο της γλυπτικής αναπτύσσοντας πρωτοποριακές προσεγγίσεις μέσα από καινοτόμες
φόρμες και υλικά.

Ο Μανώλης Τσιριντουλάκης γεννήθηκε στα Χανιά το 1953. Τα πρώτα του μαθήματα τα πήρε από το δάσκαλό του Α. Πετρουλάκη. Σπούδασε μαθηματικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και παρακολούθησε μαθήματα ζωγραφικής στο εργαστήρι του Ν. Στέφου. Από το 1989 ασχολείται και με τη γλυπτική. Είναι μέλος το Επιμελητηρίου
Εικαστικών Τεχνών Ελλάδος.

Έχει παρουσιάσει τη δουλειά του σε γκαλερί στην Αθήνα και έχει λάβει μέρος σε πολλές ομαδικές εκθέσεις.

Η έκθεση θα εγκαινιαστεί το Σάββατο 22 Μαρτίου από 7-10 το βράδυ και θα διαρκέσει έως 9 Απριλίου. Θα είναι ανοικτή 11- 1 πρωί και 6-9 απόγευμα καθημερινά, εκτός Κυριακής.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook