Τα «βαποράκια» ήταν γνωστά στους άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών που είχαν γίνει «σκιά» τους και τους ακολουθούσαν στους δρόμους της Λάρισας για να εντοπίσουν την «καβάντζα» τους και να τους πιάσουν επ’ αυτοφώρω όταν θα έκαναν το αλισβερίσι. Δεν περίμεναν ποτέ, όμως, ότι η κρυψώνα των ναρκωτικών βρισκόταν μέσα σε ένα… νηπιαγωγείο!

Οι δυο διακινητές συνελήφθησαν μόλις βγήκαν από το κτίριο και ήταν «φορτωμένοι» με χασίς το οποίο προφανώς έκρυβαν στους χώρους όπου καθημερινά περνούν πολλές ώρες παιδιά της προσχολικής ηλικίας! Οι αστυνομικοί βρήκαν πάνω τους 639,6 γραμμάρια ακατέργαστης ινδικής κάνναβης που, ευτυχώς, δεν είχε ανακαλύψει η… παιδική περιέργεια!

* Ένα χασισόδεντρο φύτεψε στην αυλή του σπιτιού ένας 33χρονος στη Νέα Μανολάδα Ηλείας, αλλά… τέσσερα φύτρωσαν! Οι άντρες του αστυνομικού τμήματος Βάρδας βρήκαν το ένα από τα δενδρύλλια σε πλήρη ανάπτυξη και πρόσφατα ποτισμένο, ενώ τα άλλα τρία που βρέθηκαν σε άλλο σημείο της αυλής ήταν απεριποίητα και δεν αποκλείεται να είχαν φυτρώσει μόνα τους!

* Στο Δοξάτο Δράμας, συνελήφθη ένας 50χρονος που έπεσε σε μπλόκο αστυνομικών της ΟΠΚΕ έχοντας πάνω του μία χάρτινη συσκευασία με 2,8 γραμμάρια ακατέργαστης ινδικής κάνναβης. Στο σπίτι του, όμως, βρέθηκαν άλλα 346 γραμμάρια και μια ηλεκτρονική ζυγαριά.

* Στο λιμάνι της Μυτιλήνης, συνελήφθη μόλις αποβιβάστηκε από το πλοίο της γραμμής ένας 48χρονος που μετέφερε στις αποσκευές του όλων των ειδών τα ναρκωτικά! Οι λιμενικοί βρήκαν δυο συσκευασίες με φυτικά αποσπάσματα κάνναβης βάρους 290 γραμμαρίων, μία πλαστική συσκευασία με ηρωίνη βάρους 1,8 γραμμαρίων, τρία δισκία που περιείχαν μεθαδόνη σε μορφή σκόνης και ένα αλουμινόχαρτο με 1,5 γραμμάριο σκόνη μεθαδόνης

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook