Με μια σκληρή ανακοίνωση η παράταξη \”Ηράκλειο – Ενεργοί Πολίτες\” του υποψηφίου δημάρχου Ηλία Λυγερού αποδίδει πολιτική αναλγησία στον δήμαρχο Ηρακλείου Γιαννη Κουράκη. Σύμφωνα με δημοσιεύματα οι εργαζόμενοι στο Ωδείο Αλικαρνασσού δεν πληρώνονται για περισσότερο από έναν χρόνο ενώ δεν έχουν ούτε ασφαλιστική ενημερότητα.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται αναλυτικά:

\”Πράξη πολιτικής αναλγησίας, μνημείο αυταρχισμού και κοινωνικής αμετροέπειας αποτελεί η επιλογή της Δημοτικής Αρχής Ηρακλείου να έχει απλήρωτους τους είκοσι εργαζόμενους στο Ωδείο Αλικαρνασσού για περισσότερο από έναν χρόνο σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου.

Η πολιτική και ηθική ευθύνη του Δημάρχου Γιάννη Κουράκη είναι τεράστια και αποδεικνύει πως αντιμετωπίζει τους εργαζόμενους ως άψυχα εργαλεία μιας απρόσωπης μηχανής.

Η πλήρης αδιαφορία για τον πολίτη και τα προβλήματά του είχε ως αποτέλεσμα να μην ενταχθεί εγκαίρως το Ωδείο του πρώην Δήμου Αλικαρνασσού στην Κοινωφελή Επιχείρηση Ηρακλείου μετά την εφαρμογή του Καλλικρατικού Νόμου και να μην μπορεί τώρα ο Δήμος Ηρακλείου να πληρώσει τους σκληρά δοκιμαζόμενους εργαζόμενους λόγω μνημονιακής πολιτικής, την οποία ο κ. Κουράκης, υλοποιεί δουλικά στην πόλη μας.

Μάλιστα ενώ έχουν ΙΚΑ οι εργαζόμενοι δεν έχουν ασφαλιστική ενημερότητα.

Οι δάσκαλοι είναι εκείνη η κοινωνική κατηγορία ανθρώπων που μπορεί να σηκώσει το φρόνημα και να καλλιεργήσει την πνευματικότητα και το ήθος των νέων πολιτών στις δύσκολες στιγμές που περνάμε.

Οι δάσκαλοι μουσικής είναι επιφορτισμένοι με την ανάπτυξη της ψυχικής αρμονίας των νέων και του ιδεώδους της μουσικής τέχνης. Η αντιμετώπισή τους ως παρείσακτων ατόμων, είναι πράξη τυραννίας.

Η κοινωνία, για την οποία κόπτεται δήθεν ο κ. Κουράκης, και η Δημοκρατία εκτελούνται με θύματα τους εργαζόμενους.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook