\”Χτυπούσαν\” όπου μπορούσαν και άρπαζαν οτιδήποτε μπορεί να είχε αξία, έστω και μικρή.

Ο λόγος για τρία άτομα, έναν αλλοδαπό και δύο Έλληνες, που μέσα σε λίγες ώρες μπήκαν σε καταστήματα και έκλεψαν ακόμα και περίπτερο!

Τελικά έπεσαν στα χέρια των αστυνομικών.

Στην ανακοίνωση της η ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει:

\”Συνελήφθησαν, προχθές (15.03.2014) πρώτες πρωινές ώρες, στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου, δύο (2) ημεδαποί ηλικίας 20 και 17 ετών, και ένας 17χρονος αλλοδαπός υπήκοος Μολδαβίας για κλοπή.

Ειδικότερα, οι συλληφθέντες κατελήφθησαν από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, κατά το χρόνο που είχαν αφαιρέσει, διάφορα αντικείμενα από κατάστημα, ιδιοκτησίας 60χρονου ημεδαπού.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση που διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, σε προγενέστερο χρόνο της ίδιας ημέρας, είχαν αφαιρέσει προϊόντα, από περίπτερο ιδιοκτησίας 42χρονης ημεδαπής.

Επιπλέον, προέκυψε ότι την 12/13.03.2014 το βράδυ, στο Ηράκλειο από κατάστημα ιδιοκτησίας 38χρονου ημεδαπού, είχαν αφαιρέσει ένα (1) ηλεκτρονικό υπολογιστή, το χρηματικό ποσό των εβδομήντα (70) ευρώ και μία (1) δίκυκλη μοτοσικλέτα που βρισκόταν έξω από το κατάστημα.

Η μοτοσικλέτα και τα αφαιρεθέντα αντικείμενα, αποδόθηκαν στους κατόχους τους.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook