Στις 14 Αυγούστου του 1983, στη μικρή πόλη Chernivts της Ουκρανίας γεννήθηκε η Milena Markivna Kunis.

Εικοσι-οχτώ χρόνια αργότερα, το κοριτσάκι από την Ουκρανία θεωρείται μια από τις πιο σέξι γυναίκες στον κόσμο, ζει πλέον στο Χόλιγουντ και είναι μια καταξιωμένη, διεθνούς φήμης ηθοποίος.

Ο λόγος για την Mila Kunis, την ηθοποίο του \”Μαύρου Κύκνου\” ή όπως την αποκαλούν… την \”αξια διάδοχο\” της Anjelina Jolie.

H Mila πήγε με την οικογένειά της στην Αμερική το 1991, όταν ήταν μόλις επτά ετών. Η μαμά της εργαζόταν στην Ουκρανία ως καθηγήτρια φυσικής και φαρμακοποιός, ενώ ο πατέρας της ως μηχανικός.

\"\"\”Ο πατέρας μου είναι μηχανικός. Η μητέρα μου καθηγήτρια φυσικής. Ο αδερφός μου επιστήμονας. Εγώ είμαι η κόρη που κερδίζει πολλά λεφτά χωρίς να κάνει τίποτα. Η οικογένειά μου πιστεύει ότι η δουλειά μου είναι παράλογη\”, είπε η Mila, τονίζoντας ότι είναι το \”μαύρο πρόβατο\” της οικογένειας.

\”Όταν ήρθα με την οικογένειά μου στην Αμερική, δεν είχαμε λεφτά. Ήμουν φτωχή\”, είπε η Kunis αναφερόμενη στη σημασία που έχει το χρήμα στη ζωή της.

\”Τα λεφτά όμως δεν με ένοιαζαν τότε και ακόμα δεν με ενδιαφέρουν\”,πρόσθεσε η ηθοποίος.

Όταν ήταν όμως μόνο 14, η Kunis κέρδισε τον πρώτο της ρόλο στο πλευρό του Ashton Kutcher  στο \”That ’70s Show\”. Από τότε βρίσκεται συνέχεια μπροστά από τις κάμερες, άλλοτε για μεγαλύτερους και άλλοτε για μικρότερους ρόλους.

\"\"Η μεγαλύτερη καταξίωση για την 28χρονη όμως ήρθε με την ταινία \”Μαύρος Κύκνος\”, στην οποία πρωταγωνιστούσε στο πλευρό της καλής της φίλης -τα τελέυταία επτά χρόνια- Natalie Portman.

Ο σκηνοθέτης Darren Aronofsky, της έδωσε τον ρόλο χωρίς να χρειατεί να περάσει από οντισίον, λέγοντας της ότι είναι τέλεια για τον ρόλο. Όπως μάλιστα αποκάλυψε η ηθοποίος, ο Aronofsky, της έδωσε τον ρόλο μέσω… iChat.

\”Άνοιξα τον υπολογιστή μου και είδα ένα μήνυμα από τον σκηνοθέτη που έγραφε \’Είσαι έτοιμη να το κάνεις;\’\”, είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Kunis.

Όπως έχει πει η ίδια, εκπαιδευόταν για να μπορέσει να χορέψει μπαλέτο στην ταινία, τέσσερις ώρες την ημέρα, επι εφτά μήνες.

\”Έχασα 10 κιλά. Έπρεπε να μοιάζω με μπαλαρίνα. Έφτασα τα 44 κιλά. Μου πήρε πέντε μήνες για να τα χάσω και μόλις πέντε ημέρες για να τα πάρω πάλι\”, είπε.

Όσον αφορά στο αντίθετο φύλο, η Mila αποκάλυψε πως της αρέσουν οι άντρες με αυτοπεποιήθηση, ενώ είπε πως ακόμα δεν καταλαβαίνει γιατί την θεωρούν όλοι σέξι.

Η Mila είχε σχέση για οχτώ ολόλκηρα χρόνια με τον ηθοποιό του \”Μόνος στο σπίτι\”, Macaulay Culkin. Πλέον όμως έιναι μόνη της και έτοιμη για νέους έρωτες.

\”Στα 18 νόμιζα ότι θα κρατούσε για πάντα\”, είπε για την σχέση της με τον Culkin αποκαλύπτοντας ότι ακόμα είναι πολύ καλοί φίλοι.

\"\"

protothema

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook