Ένας ακόμη νέος άνθρωπος πρόσθεσε το όνομά του στον ατέλειωτο κατάλογο όσων δεν άντεξαν τις βαρύτατες επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης και έβαλαν τέλος στην ζωή τους… Το νέο περιστατικό αυτοκτονίας καταγράφηκε στην Ζάκυνθο και έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία.

Ο αυτόχειρας ήταν ένας 42χρονος, την σορό του οποίου βρήκαν οι οικείοι του να κρέμεται από μια αυτοσχέδια αγχόνη που είχε στήσει μέσα σε μια αποθήκη στην περιοχή Σκουλικάδο της Ζακύνθου.

Οι αστυνομικές αρχές του νησιού ερευνούν τα αίτια που οδήγησαν τον άτυχο άνδρα στην απόφαση να τερματίσει τη ζωή του. Σύμφωνα με το περιβάλλον του, ο 42χρονος είχε πολλά χρέη και όφειλε μεγάλο χρηματικό ποσό στο δημόσιο.

* Ένορκη Διοικητική Εξέταση διέταξε το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων, για να εξακριβωθούν οι λόγοι που έσπρωξαν στην αυτοκτονία έναν νεαρό Πακιστανό κρατούμενο, αλλά και πώς βρέθηκε στα χέρια του το σχοινί που χρησιμοποίησε στην προσπάθειά του να απαγχονιστεί μέσα στο κρατητήριο!

Ο αλλοδαπός σώθηκε την τελευταία στιγμή από αστυνομικούς που τον αντιλήφθηκαν και έσπευσαν να βγάλουν την θηλιά από τον λαιμό του και νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο Τρικάλων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκκρεμεί η απέλασή του από την Ελλάδα και αυτό ήταν που τον έκανε να επιχειρήσει να βάλει τέλος στην ζωή του.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook