Μια από τις σχολικές βιβλιοθήκες που έχει δημιουργήσει ο Ροταριανός Όμιλος Ηρακλείου σε δημοτικά σχολεία της υπαίθρου του Ηρακλείου, αυτή του Καβροχωρίου, εμπλούτισαν με παιδικά βιβλία τα μέλη του Ομίλου.

Σε συνεργασία και με τις ευγενικές δωρεές του Συλλόγου Βιβλιοπωλών Ηρακλείου, των εκδόσεων Καστανιώτη και των εκδόσεων Διόπτρα, οι μικροί μαθητές του δημοτικού, αλλά και του νηπιαγωγείου του οικισμού, θα έχουν στη διάθεσή τους πολλά καινούργια παιδικά συγγράμματα, για να κάνουν την πρώτη τους επαφή με τον υπέροχο κόσμο του βιβλίου.

Παράλληλα, δωρίστηκαν στα παιδιά φακοί οι οποίοι λειτουργούν με ηλιακή ενέργεια, προσφορά του Ροταριανού Νίκου Σηφάκη, ιδιοκτήτη της εταιρείας ΑΕΝΑΟΝ Energy Systems.

Τα μέλη του Ροταριανού Ομίλου Ηρακλείου ευχαριστούν θερμά τον Πρόεδρο κ. Μ. Παπουτσάκη κι όλα τα μέλη του Συλλόγου Βιβλιοπωλών Ηρακλείου, τον κ. Αλ. Δοκιμάκη, τους εκδοτικούς οίκους Καστανιώτη και Διόπτρα για τις προσφορές τους, τον Ροταριανό Ν. Σηφάκη για τη δωρεά των ηλιακών φακών, τη δασκάλα του δημοτικού σχολείου κ. Μ. Τσερεβελάκη και τους αντιδημάρχους Μαλεβιζίου, Χ. Κουτσογιάννη και Γ. Αεράκη, για την υπέροχη φιλοξενία.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook