Ο εικονιζόμενος μαθητής έκλεψε την παράσταση με την πρότασή – Διαβάστε τι λέει ο ίδιος και ποιο είνβαι το ενδιαφέρον από μεγάλες εταιρείες κατασκευής videogame…

Η ιδιοφυία του, η καινοτόμα επιχειρηματική του πρόταση, αλλά και το νεαρό της ηλικίας του, αποτέλεσαν τον εκρηκτικό συνδυασμό που τον έκαναν να ξεχωρίσει. Πλέον θέτει σοβαρή υποψηφιότητα να γίνει επιχειρηματίας στα 16 του χρόνια, διαθέτοντας την επιχειρηματική του ιδέα σε κάποια μεγάλη εταιρεία κατασκευής videogame.

Πρόκειται για τον Γιώργο Σφουγγάρη, μαθητή στην Α\’ τάξη του 2ου Γενικού Λυκείου Βόλου, ο οποίος παρουσίασε έναν σχεδιαστή ηλεκτρονικών παιχνιδιών, τη videogame πλατφόρμα AAA Quality Browser Games.

Οπως ανέφερε ο ίδιος μιλώντας στον τοπικό \’\’Ταχυδρόμο\’\’, πρόκειται για μία τεχνική demo που μειώνει τον όγκο των δεδομένων με αποτέλεσμα να παράγει υψηλής ποιότητας παιχνιδιών χωρίς να απαιτείται εγκατάσταση στον υπολογιστή. Η συγκεκριμένη πατέντα μάλιστα, συντελεί και στη μείωση του κόστους παραγωγής, αφού εξοικονομείται χρόνος και αριθμός προσωπικού.

Η πρότασή του ξεχώρισε ανάμεσα σε 25 επιχειρηματικές προτάσεις που κατέθεσαν φοιτητές και νέοι από κάθε γωνιά της Ελλάδας. Η αγάπη του για τα videogames φαίνεται ότι πλέον τον οδηγεί και σε επιχειρηματικά μονοπάτια, πριν καν τελειώσει το Λύκειο.

newsit.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook