Η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων συνεχίζει τον 3ο Κύκλο Διαλέξεων και Συζητήσεων με τίτλο: «ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΞΗ: ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ & ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ» που αφορά στην ανάδειξη και αντιμετώπιση των διαφόρων προβλημάτων και θεμάτων που αντιμετωπίζει η νεολαία μας, στο Σχολείο αλλά και στο πλαίσιο της κοινωνίας μας γενικότερα.

Οι διαλέξεις δίνονται από ειδικούς επιστήμονες και απευθύνονται σε εκπαιδευτικούς, γονείς, αλλά και σε κάθε άλλο ενδιαφερόμενο πολίτη. Μετά από κάθε διάλεξη ακολουθούν ερωτήσεις και συζήτηση.

Το πρόγραμμα του 3ου Κύκλου Διαλέξεων και Συζητήσεων για την Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014 έχει τροποποιηθεί ως προς τους εισηγητές και την ώρα ως εξής:
18:00 – 18:15 Χαιρετισμοί

18:15 – 19:30 «Ο Ρόλος του δασκάλου στην εποχή της κρίσης»
Εισηγητές:
– κ. Μαρία Κληματσάκη, Διευθύντρια του 10ου Δημοτικού Σχολείου Χανίων – Μέλος του «ΚΥΤΤΑΡΟΥ» Χαλέπας.
– Δρ. Χρύσα Τερεζάκη, Διευθύντρια του 13ου Δημοτικού Σχολείου Χανίων – Συντονίστρια του Επιστημονικού Δικτύου Εκπαίδευσης Ενηλίκων Κρήτης.
– κ. Δημήτρης Μπράτης, Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Α/θμιας Εκπαίδευσης (ΚΥΣΠΕ) στο Υπουργείο Παιδείας – πρώην Πρόεδρος της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας.

19:30 – 20:00 Συζήτηση – Ερωτήσεις

Συντονισμός εκδήλωσης: Κατερίνα Ζομπανάκη, Προϊσταμένη του Τμήματος Δια Βίου Μάθησης, Παιδείας και Απασχόλησης της Π.Ε. Χανίων.

Διοργάνωση: Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, Δ/νση Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης Χανίων, Επιστημονικό Δίκτυο Εκπαίδευσης Ενηλίκων Κρήτης, Υπεύθυνη σχολικών δραστηριοτήτων Π/θμιας Εκπαίδευσης Χανίων, Υπεύθυνη σχολικών δραστηριοτήτων Δ/θμιας Εκπαίδευσης Χανίων, Κ.Ε.Δ.Δ.Υ Ν. Χανίων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook