«Το Χαμόγελο του Παιδιού» επισκέπτεται τους φίλους και υποστηρικτές του στην πόλη των Χανίων με ένα χαρούμενο και φιλόξενο Πασχαλινό παζάρι!

Η Κινητή Μονάδα Στήριξης και Ενημέρωσης του Οργανισμού θα βρίσκεται στην πλατεία της κεντρικής αγοράς από τις 25 έως και τις 30 Μαρτίου 2014, ώρες λειτουργίας: καθημερινές 10:00-21:00, Σαββατοκύριακο 10:00-15:00.

Στη συνέχεια θα επισκεφθεί το Ρέθυμνο στην πλατεία δημαρχείου (1-6 Απριλίου) και το Ηράκλειο στην πλατεία Λεόντων (8-14 Απριλίου).

Ο Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού» με τη σημαντική στήριξη των φίλων του σε όλη την Ελλάδα καταφέρνει και μοιράζει το χαμόγελο σε χιλιάδες παιδιά καθημερινά και πανελλαδικά, μέσα από δράσεις που έχουν στόχο τη φροντίδα και την προστασία τους.

Οι εθελοντές και οι εργαζόμενοι των εθελοντικών Δημιουργικών Εργαστηρίων έχουν ετοιμάσει με πολύ αγάπη, δημιουργικότητα και φαντασία, χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες, κατασκευές διακόσμησης αλλά και πασχαλινά δώρα για μικρούς και μεγάλους.

Οι επισκέπτες της Κινητής Μονάδας Στήριξης και Ενημέρωσης του Οργανισμού μπορούν να κάνουν τις πασχαλινές τους αγορές πάντα σε προσιτές τιμές, ενισχύοντας τις δράσεις και το έργο του Οργανισμού, χαρίζοντας περισσότερα χαμόγελα στα παιδιά που το έχουν ανάγκη!

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» είναι ένας εθελοντικός οργανισμός, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Στηρίζεται στο συναίσθημα αλλά δε μένει μόνο σε αυτό και στα λόγια. Το 2013 στήριξε, μέσω των δράσεών του, 63.299 παιδιά και τις οικογένειές τους πανελλαδικά!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook