Η 28χρονη Helena Belmonte, μοντέλο με καταγωγή από τις ΗΠΑ και τις Φιλιππίνες και κόρη της ιδιοκτήτριας του ομίλου περιοδικών Mega, σκοτώθηκε την Πέμπτη τα ξημερώματα, πέφτοντας από τον 28ο όροφο κτηρίου στην πόλη Pasig των Φιλιππίνων.

Νωρίτερα, η νεαρή γυναίκα διασκέδαζε στο διαμέρισμά της με την παρέα της και τον σύντροφό της. Σύμφωνα με τον τελευταίο, είχαν πιει αρκετά, ενώ κάποια στιγμή η Belmonte πήγε για ύπνο.

Ο σύντροφός της δήλωσε ότι, όταν την αναζήτησε, βρήκε το κρεβάτι άδειο και αργότερα είδε το άψυχο σώμα της γυναίκας να κείτεται στον έβδομο όροφο του κτηρίου, πάνω σε μια μονάδα εξαέρωσης κλιματισμού.

Ο επικεφαλής της αστυνομίας δήλωσε ότι βρέθηκε ένα σημείωμα που παραπέμπει σε αυτοκτονία, αλλά ακόμα δεν έχει διερευνηθεί η υπόθεση πλήρως και η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα.

Παράλληλα, ο σύντροφος της κοπέλας πρόκειται να δώσει επίσημη κατάθεση, αλλά μέχρι τώρα φέρεται να έχει δηλώσει ότι πριν μέρες είχε τσακωθεί με τη σύντροφό του, με την οποία όμως αργότερα τα "βρήκαν".

Η πανέμορφη Helena ήταν απόφοιτη του Αμερικανοεβραϊκού κολεγίου Touro του Βερολίνου και η μητέρα της, Joan Lorren Belmonte, εκδίδει τα lifestyle περιοδικά Mega, Life Style Asia και Travel and Meg.

Δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι η νεαρή γυναίκα είχε ανακοινώσει από το Twitter την αυτοκτονία της μερικές μέρες νωρίτερα ερευνώνται, αλλά, όπως δήλωσε ο επικεφαλής της αστυνομίας, η έρευνα δεν θα βασιστεί αποκλειστικά σε αυτά.

Σημειώνεται ότι μία ημέρα πριν το θάνατό της, η Belmonte είχε αναρτήσει φωτογραφίες στο Διαδίκτυο από ένα σαλόνι αισθητικής, όπου έκανε πεντικιούρ.

protothema.gr