Με κάθε επιφύλαξη δημοσιεύουμε την φωτογραφία, καθότι δεν γνωρίζουμε αν πρόκειται για το Boeing 777 των Μαλαισιανών Αερογραμμών, που χάθηκε εδώ και δύο εβδομάδες σε πτήση που εκτελούσε προς Πεκίνο.
Ψάχνοντας στην εφαρμογή tomnod.com, την online πλατφόρμα, που μπορεί ο καθένας να αναζητήσει δορυφορικές φωτογραφίες από την θαλάσσια περιοχή που ψάχνει το χαμένο αεροσκάφος ο μισός πλανήτης, εντοπίσαμε μία φωτογραφία που δείχνει εν πτήση ένα αεροπλάνο και μάλιστα φαίνεται να είναι σε χαμηλό ύψος πάνω από την θάλασσα. 
\"\"
Δεν γνωρίζουμε αν είναι το χαμένο αεροσκάφος, ωστόσο από την εφαρμογή διαπιστώνει κάποιος ότι ήδη αρκετοί χρήστες έχουν επισημάνει την φωτογραφία, οπότε σίγουρα θα έχουν ενημερωθεί οι αρμόδιες υπηρεσίες ερευνών μέσα από τον παγκόσμιο ιστό και την σελίδα του tomnod.com. 
Η περιοχή είναι στα ανοιχτά των Νησιών Άνταμαν και Νικομπάρ στον Ινδικό Ωκεανό.

\"\"

Όπως δείχνει η φωτογραφία, το συγκεκριμένο αεροσκάφος ταιριάζει  με τον τύπο του χαμένου Boeing 777, αφού έχει τους κινητήρες κάτω από τα φτερά, σε αντίθεση με την φωτογραφία που είχε κυκλοφορήσει πριν μέρες, με αεροσκάφος πάνω από την ζούγκλα, που έχει τις μηχανές πίσω.

\"\"

Επίσης στην εφαρμογή υπάρχουν αρκετές δεκάδες φωτογραφίες, που δείχνουν διάφορα πλεούμενα, τα οποία μερικά μοιάζουν με σωστικές λέμβους.

\"\"

\"\"

\"\"

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook