Την Κυριακή 23 του Μάρτη και ώρα 11 π.μ. παρουσιάζεται η διακήρυξη και οι θέσεις του συνδυασμού του υποψήφιου για το Δήμο Χερσονήσου κ. Απόστολου Λουλουδάκη, στην αίθουσα συνεταιρισμού Επισκοπής.

Σε δήλωσή του ο κ. Λουλουδάκης αναφέρει:

\”Συμπολίτισσες και συμπολίτες,

Οι δημοτικές εκλογές του Μάη είναι ένα σημαντικό γεγονός. Έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε χρήση του δημοκρατικού μας δικαιώματος τής εκλογής των αντιπροσώπων στον Δήμο μας. Η ψήφος θα καθορίσει την πορεία του τόπου μας τα επόμενα πέντε χρόνια.

Μέσα σ’ ένα δύσκολο οικονομικό και κοινωνικό περιβάλλον φιλοδοξούμε να προγραμματίσουμε, να σχεδιάσουμε, να υλοποιήσουμε μαζί μία νέα προοδευτική ρεαλιστική αναπτυξιακή πρόταση.

Η κοινωνική συνοχή, η οικονομική πρόοδος, η παραγωγή πολιτισμού, η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στον πολίτη από το Δήμο, η προστασία και η ασφάλεια της ζωής και της περιουσίας των πολιτών, η βελτίωση της ποιότητας ζωής, η εκπαίδευση και η επαγγελματική κατάρτιση των νέων, οι υποδομές υγείας, η προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, η αισθητική του δομημένου περιβάλλοντος, η συλλογικότητα, η συμμετοχική Δημοκρατία πρέπει να είναι οι στόχοι μιας σύγχρονης και ολοκληρωμένης πρότασης για τον Δήμο μας.

Στο χρόνο που μας μένει μέχρι τις εκλογές οι ομάδες εργασίας της παράταξης μας θα συνομιλήσουν με τους κοινωνικούς, τους επαγγελματικούς και τους πολιτιστικούς φορείς, θα αναπτύξουμε ένα γόνιμο και δημοκρατικό διάλογο.

Η πρόταση για ρήξη με το παρελθόν και για το άλμα στο μέλλον θα συνδιαμορφωθεί με όρους συμμετοχής και συλλογικότητας\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook