O Βενιζέλειος Ημιμαραθώνιος και ο Λαϊκός Δρόμος “Κώστας Ηλιάκης 2014” πραγματοποιείται σήμερα στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Η διοργάνωση ανήκει στο σύλλογο Δρομέων Υγείας Χανίων, το Δήμο Χανίων και την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων.

Ο Βενιζέλειος Ημιμαραθώνιος, άρχισε στις 9:00, με αφετηρία το Ηρώο στο Θέρισο και κατεύθυνση προς Περιβόλια, Μουρνιές, Γογονή, Ηρακλείου, Νεάρχου, Σφακιανάκη, Ηρώων Πολυτεχνείου, Ακρωτηρίου, Κατσαμπά, Χονολουλού, Ελευθερίου Βενιζέλου και τερματισμό στην πλατεία Δημοτικής Αγοράς.

Στις 10.00, άρχισε ο λαϊκός δρόμος επτά (7) περίπου χιλιομέτρων προς τιμή του ήρωα σμηναγού της πολεμικής μας αεροπορίας, Κωνσταντίνου Ηλιάκη. Ειδικότερα, οι δρομείς του λαϊκού δρόμου ξεκίνησαν από την πλατεία της Δημοτικής Αγοράς, για να  κατευθυνθούν στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου, οδό Ακρωτηρίου έως την προτομή, μέσω της οδού Προφήτη Ηλία, Χαλέπα, Ευαγγελίστρια, Χονολουλού, Ελ. Βενιζέλου, Δημοτική Αγορά.
Βενιζέλειος Ημιμαραθώνιος.

Για τη διεξαγωγή της διοργάνωσης έχουν ληφθεί μέτρα ρύθμισης της κυκλοφορίας των οχημάτων με αποτέλεσμα σε ορισμένα σημεία να γίνεται προσωρινή απαγόρευση της διεύλευσης μέχρι να περάσουν οι δρομείς.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook