Με δύο μετάλλια στις αποσκευές του επέστρεψε από το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Μεγάλων Αποστάσεων Κανόε Καγιάκ ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων.

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση:

Με πολύ καλές εμφανίσεις και την κατάκτηση δύο μεταλλίων, του ασημένιου από την Κλεάνθη Σηφάκη και του χάλκινου από την Αντωνία Ζουλάκη, συνδυάστηκε η παρουσία του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Μεγάλων Αποστάσεων Κανόε Καγιάκ Σπριντ 5000μ. που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (23/3) στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά.

Κοντά στα μετάλλια βρέθηκε και ο Αναστάσης Αναγνωστόπουλος, τον οποίο ωστόσο ένας λάθος χειρισμός τον έβγαλε έξω από τον καθορισμένο στίβο με αποτέλεσμα ν’ ακυρωθεί και να χάσει την 2η θέση που εκείνη τη στιγμή κατείχε. Στην κατηγορία των Παίδων, οι Αναστάσιος Μελεμενής, Γιάννης Κουτσοποδιώτης και Γιάννης Τζανακόπουλος, είχαν καλή παρουσία με τον Μελεμενή να ξεχωρίζει και να καταλαμβάνει την 4η θέση.


Τέλος και σε ό,τι αφορά την Ευσταθία Βεργανελάκη, ανετράπη κατά την διάρκεια της κούρσας μετά από σύγκρουση με αλλά σκάφη ενώ η Ζωή Δημητρουλάκη δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει την κούρσα της.


Αναλυτικά τα αποτελέσματα για τους αθλητές και τις αθλήτριες του Ν.Ο. Χανίων ήταν τα εξής:

\"\"

2η θέση – Ασημένιο μετάλλιο

Σηφάκη Κλεάνθη Κ1 5000μ. Γυναικών

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook