Το προφίλ του πιστού μουσουλμάνου και συζύγου που έχει προβάλει ο Ταγίπ Ερντογάν δεν αποκλείεται να τιναχτεί απόψε στον αέρα καθώς φήμες αναφέρουν ότι θα δημοσιευθεί στο διαδίκτυο ροζ βίντεο με πρωταγωνιστή τον Τούρκο πρωθυπουργό και ένα πρώην μοντέλο.

Την προηγούμενη εβδομάδα η πρώην Μις Τουρκία, Ντεφνέ Σαμιελί, διέψευσε τα περί σχέσης αλλά και τα περί μουσουλμανικού τελετουργικού – γάμου με τον Ερντογάν, που δίνει την δυνατότητα στο ζευγάρι να ακυρώσει τον γάμο την επόμενη μέρα.

Πάντως ο Ερντογάν μιλώντας σε προεκλογική συγκέντρωση θύμισε άλλες εποχές και μάλιστα… Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, καθώς είπε για τους αντιπάλους του: \”Μπαίνουν στο χαρέμι αυτών που κυβερνούν τη χώρα και το χρησιμοποιούν αυτό ως απειλή\”.

Ο Τούρκος πρωθυπουργός εξαπέλυσε νεα επίθεση στον χότζα Γκιουλέν τον πρώην σύμμαχο του, που ζει στην Αμερική, λέγοντας: \”Nα είστε σίγουροι ότι κρύβουν από εκείνον τον κύριο στην Πενσιλβάνια τις προεκλογικές συγκεντρώσεις που κάνουμε, με ρεκόρ συμμετοχής. Γιατί διαφορετικά (αν ήξερε) θα του ανέβαινε η πίεση ή θα του είπαν (σσ αν τις είδε) ότι είναι μοντάζ\”.

Προς το παρόν η αντιπολίτευση αποφεύγει να κάνει λόγο δημοσίως για ροζ σκάνδαλα και επικεντρώνει στην εμπλοκή του Ερντογάν και των παιδιών του σε υποθέσεις διαφθοράς. \”Έχετε μπροστά σας μια σπείρα που δουλεύει για τα δικά της συμφέροντα. Τι έχει κάνει γι\’ αυτήν τη χώρα; Πλούτισαν οι ίδιοι και έκαναν πλούσιες και τις οικογένειες τους! Δεν θα τους πείτε πια, φτάνει;.\”, είπε ο ηγέτης της αντιπολίτευσης, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου.

Στην τουρκική τηλεόραση προεκλογικό spot διαφημίζει τον ηγετικό ρόλο του Ταγίπ Ερντογάν στη χώρα και σε όλο τον κόσμο, καλεί τους ψηφοφόρους να τον εμπιστευτούν καθώς οι δημοτικές εκλογές της ερχόμενης Κυριακής έχουν πάρει πλέον χαρακτήρα δημοψηφίσματος.

megatv.com

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook