Ονομάζεται Ina Groll και το καλλιτεχνικό της όνομα είναι Kitty Blair και στο παρελθόν συμμετείχε στην προεκλογική εκστρατεία του νεοναζιστικού γερμανικού κόμματος «NPD», ενώ είχε πολύ φιλικές σχέσεις με τον ηγέτη του, Udo Voigt.

Όσο κι αν φαίνεται παράξενο ένα νεοναζιστικό κόμμα να τα βάζει με μια ξανθιά και μάλιστα φίλα προσκείμενη σε αυτό, η εκδίωξή της από το NPD έγινε λόγω μιας πορνοταινίας στην οποία η Groll πρωταγωνιστούσε.

Η 27χρονη γύρισε μια ταινία, στην οποία συμπρωταγωνιστεί με αρκετούς έγχρωμους άνδρες, κάτι που δεν άρεσε στο ακροδεξιό κόμμα και προκάλεσε την απομάκρυνσή της από αυτό.

Η Kitty Blair στο πρόσφατο παρελθόν συμμετείχε ενεργά στην προεκλογική εκστρατεία του NPD στο Ντούισμπουργκ ντυμένη σαν «αγιοβασιλίτσα» ενώ το επάγγελμά της δεν υπήρξε εμπόδιο, ούτε δημιούργησε πρόβλημα στους ηγέτες του κόμματος.

«Όποιος πουλάει το κορμί του για χρήματα και ατιμάζει τη ράτσα του, δεν έχει θέση στις γραμμές μας», αναφέρει ένα από τα σχόλια στην σελίδα στο Facebook που δημιουργήθηκε για τον σκοπό αυτό εναντίον της πρώην αγαπημένης πορνοστάρ…

Ο ίδιος ο Udo Voigt, μετά την κατακραυγή από τα μέλη του κόμματός του, αναγκάστηκε να την απομακρύνει παρά την πολυετή φιλία του μαζί της, σαν «persona non grata», δημοσιεύοντας την απόφασή του στη συγκεκριμένη σελίδα του Facebook.

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook