Ένα νέο υποκατάστημα στο Ηράκλειο της Κρήτης λειτουργεί από τις αρχές Μαρτίου η Υδρόγειος Ασφαλιστική, επισφραγίζοντας την αναπτυξιακή πορεία που χαράσσει τα τελευταία χρόνια στο νησί.

Η αγορά της Κρήτης αποτελεί περιοχή έμφασης για την Υδρόγειο την τελευταία τριετία. Η εταιρεία ακολουθεί στρατηγική ποιοτικής διείσδυσης, μέσα από τη δημιουργία συνεργασιών με τους καλύτερους επαγγελματίες της τοπικής αγοράς και την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών σε συνεργάτες και ασφαλισμένους της, στοιχεία που έρχεται να ενισχύσει περαιτέρω με το νέο της υποκατάστημα.

Το υποκατάστημα βρίσκεται επί της Λεωφόρου Δημοκρατίας 83 στο Ηράκλειο και διευθύνεται από τον κ. Γιώργο Παπαδόπουλο, καταξιωμένο ασφαλιστικό στέλεχος, με μεγάλη γνώση της τοπικής αγοράς.

«Η Υδρόγειος χτίζει σταθερά μία δυναμική παρουσία στην Κρήτη. Το δίκτυό μας απαρτίζεται σήμερα από 130 τοπικούς συνεργάτες, ο αριθμός των οποίων διαρκώς διευρύνεται, ενώ η παραγωγή ασφαλίστρων μας στο νησί παρουσιάζει συνεχή αύξηση την τελευταία τριετία. Η δημιουργία του νέου υποκαταστήματος υπογραμμίζει την πίστη και επένδυσή μας στις προοπτικές αυτής της αγοράς» δηλώνει σχετικά, ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Υδρογείου, Παύλος Κασκαρέλης.

Με το 80% της παραγωγής της να προέρχεται από την ευρύτερη Ελληνική επικράτεια, η Υδρόγειος έχει στρατηγικά επενδύσει στην αποκέντρωση των εργασιών της και την ανάπτυξή της στην περιφέρεια. Εκτός από τον νέο υποκατάστημα στην Κρήτη, η εταιρεία διαθέτει επίσης υποκαταστήματα και γραφεία σε Θεσσαλονίκη, Δράμα, Κατερίνη, Λάρισα, Τρίκαλα, Ιωάννινα, Κόρινθο, Τρίπολη, Πάτρα, Καλαμάτα και Ασωπό Λακωνίας. ΄

Στοιχεία Υποκαταστήματος Υδρογείου στην Κρήτη:
Λεωφόρος Δημοκρατίας 83, 71306, Ηράκλειο, Κρήτη,
T: (2810) 233370
F: (2810) 233373
Ε: [email protected]

Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα-Παρασκευή:07:45 – 15:30

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook