Συνάντηση με τις διοικήσεις των συλλόγων τριτέκνων Ηρακλείου, Χανίων και Λασιθίου είχε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, όπου συζητήθηκε ο τρόπος με τον οποίο μπορεί να παρέμβει η Περιφέρεια σε κρίσιμα θέματα που αφορούν τις πολυμελείς οικογένειες της Κρήτης. 

Πιο συγκεκριμένα οι σύλλογοι των τριτέκνων της Κρήτης, ζήτησαν τη βοήθεια του Περιφερειάρχη Σταύρου Αρναουτάκη για την συνδιοργάνωση συνεδρίου στην Κρήτη για την αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος, την ενίσχυση των άπορων πολυμελών οικογενειών μέσω Ευρωπαϊκών προγραμμάτων, να πραγματοποιηθεί συνάντηση στις Βρυξέλλες όπου θα μεταβούν οι διοικήσεις της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Τριτέκνων (ΟΠΟΤΤΕ) και η ΚΟΦΑΣΕ (Ομοσπονδία πολυμελών οικογενειών απο 3 παιδιά και άνω).

Ο κ. Αρναουτάκης έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην προσπάθεια των συλλόγων και ότι θα βοηθήσει, στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του, για την υλοποίηση των παραπάνω θεμάτων.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ από αριστερά: 
Ο πρόεδρος Τριτέκνων Ν. Ηρακλείου και ΟΠΟΤΤΕ κ. Αχλαδιανάκης, η πρόεδρος Χανίων και Γραμματέας της ΟΠΟΤΤΕ κ. Χελιουδάκη, ο κ. Αρναουτάκης, ο πρόεδρος Λασιθίου κ. Χαβάκης, ο ταμίας Ηρακλείου κ. Κοζυράκης και ο Γραμματέας Ηρακλείου κ. Βαρβεράκης