Τους τρεις από τους τέσσερις συνολικά υποψήφιους συμβούλους στη Δημοτική Κοινότητα Τυλίσου, παρουσίασε ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης. Πρόκειται για τους:
· Κουβίδη Γεώργιο του Εμμανουήλ
· Χαλκιαδάκη Μιχαήλ του Νικολάου
· Αλεξάκη – Μαματζάκη Εύα του Ευαγγέλου
Ο δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Με ιδιαίτερη χαρά, παρουσιάζουμε σήμερα τρεις ακόμα εξαιρετικούς συντοπίτες μας που συστρατεύονται με την δημοτική μας παράταξη. Πρόκειται για άτομα έντονα ευαισθητοποιημένα με τα κοινωνικά θέματα, εξαιρετικά δραστήρια και καταξιωμένα στην τοπική κοινωνία. Διαθέτουν ικανότητες και είναι αποφασισμένοι να ενισχύσουν την προσπάθεια που καταβάλλουμε για την ανάπτυξη του τόπου μας και ειδικότερα για την περεταίρω ανάπτυξη της Τυλίσου.
Όπως είναι γνωστό και στην ευρύτερη περιοχή της Τυλίσου, το έργο που έχουμε κάνει είναι σημαντικό και πολύπλευρο. Οι βάσεις έχουν μπει και είναι γερές, πολλά από τα έργα έχουν ολοκληρωθεί ή βρίσκονται στο στάδιο της ολοκλήρωσης, έχουμε όμως ακόμα πολύ δουλειά να κάνουμε και η συμμετοχή των τοπικών συμβούλων είναι απαραίτητη. Εύχομαι σε όλους καλή δύναμη και καλή επιτυχία στην κοινή προσπάθεια που κάνουμε όλοι μαζί, στο Μαλεβίζι».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook