Την υποψήφιότητά του για το Δήμο Χανίων στο πλευρό του Μανώλη Σκουλάκη, ανακοίνωσε ο Παναγιώτης Δημητρόπουλος.

Σε δήλωσή του ο κ.Δημητρόπουλος ανέφερε:

Αγαπητοί μου Φίλες και Φίλοι

Οι Νέοι άνθρωποι είναι εδώ να αναλάβουν υπεύθυνα το μερίδιο ευθύνης που τους αναλογεί ετσι ώστε να διαμορφωθούν οι συνθήκες για τη Πόλη που ολοι αγαπούν, για τα Χανιά που όλοι οραματίζονται.

«Η ενθάρρυνση των νέων να συμμετέχουν σε επίπεδο τοπικής και περιφερειακής αυτοδιοίκησης είναι πολύ σημαντική διότι τώρα που βιώνουμε την εποχή του τυφλού πολιτικού αρνητισμού και της μόδας των σκοτεινών πολιτικών μονοπατιών απο μια ελάχιστη ευτυχώς μερίδα πολιτών, έχει αξία με τις απόψεις τους, οι ίδιοι οι νέοι να διαμορφώσουν τις συνθήκες για τα Χανιά του Αύριο μέσα στα οποία θα κληθούν να ζήσουν και να πρωταγωνιστήσουν».

Ονειρεύομαι και γω τη πόλη μου να σφίζει απο ζωντάνια με την επανεμφάνιση τών γειτονιών, γειτονιές που θα έχουν ως γνώμονα την μεταξύ τους ευγενή αμιλλα, μεσα απο πολιτιστικές, αθλητικές δραστηριότητες.

Ας επιστρέψουν τα παιδιά μας στον φυσικό τους χώρο και ας αφήσουν μια για πάντα την εικονική πραγματικότητα στην οποία ζούν, κάτι για το οποίο βέβαια εμείς ευθυνόμεθα.. Δυστυχώς όλα τα παραπάνω δεν γίνονται με τη λύση ενος μαγικού ραβδιού. Αλλα με τη συλλογική προσπάθεια απο ενεργούς πολίτες.

Θέτω και γω λοιπόν τον εαυτό μου στην κρίση σας και σε αυτή τη συλλογική προσπάθεια στο πλευρό του νύν και εκ νεου υποψηφίου Δημάρχου, Μανώλη Σκουλάκη.

Για μια πόλη που αξίζουμε, για μια πόλη που αγαπούμε, για μια πόλη που θέλουμε. Μαζί μπορούμε πολλά να αλλάξουμε, αρκεί πρώτα να αλλάξουμε εμείς οι ίδιοι.

Οχι λοιπόν στην ψήφο της καταδίκης και της οργής.
Ναι στην ψήφο της προόδου και της Ελπίδας!!

Παναγιώτης Δημητρόπουλος
Υποψήφιος Δημοτικός Συμβούλος Κεντρικής Δημοτικής Ενότητας Χανίων
Στρατιωτικός εν ενεργεία- Συγγραφέας παιδικής λογοτεχνίας
Ανθρωπιστικές Σπουδές στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook