Έπειτα από αρκετά χρόνια σιωπής, ο 36χρονος μουσικός και παρουσιαστής μιλάει για όλα όσα του άλλαξαν τη ζωή του τον τελευταίο καιρό.

Θα μπορούσες να κάνεις κάτι άλλο, εκτός από μουσική;

Έχω κάνει πάρα πολλά επαγγέλματα στη ζωή μου: έχω δουλέψει βράδυ, σε κεραμοσκεπές, delivery, κούριερ, σε οικοδομές, πάρα πολλά – και καλά και κακά. Κάποια στιγμή –όπως, φαντάζομαι, και πολλοί άλλοι– δεν ήμουν και ο καλύτερος άνθρωπος. Απλά, έχω αποφασίσει πια όλα τα αρνητικά να τα αφήσω πίσω μου και να κοιτάζω μόνο μπροστά. Έμαθα από αυτά.

Φανταζόσουν ποτέ τον εαυτό σου πατέρα δύο παιδιών και σύζυγο;

Όχι. Ήταν κάτι που δεν το περίμενα. Απλά, όταν σου έρχεται αυτό το πράγμα, θεωρώ ότι είναι το απόλυτο, δεν υπάρχει κάτι άλλο στη ζωή, είναι σαν να γίνεται μία τομή στο πριν και το μετά. Από τη μέρα που γνώρισα την Έλενα και στη συνέχεια γεννήθηκε ο πρώτος μας γιος, η ζωή μου άλλαξε ουσιαστικά. Ο μεγάλος μας γιος, ο Αλεσάντρο, είναι ήδη 5 χρόνων και ο Ρομπέρτο θα γίνει 3 ετών το Σεπτέμβριο. Μόλις, λοιπόν, παίρνεις στα χέρια σου αυτό το μικρό πλασματάκι, το παιδί σου, ό,τι κι αν έχεις κάνει στη ζωή σου προηγουμένως δεν έχει πλέον καμία ουσία.

Η σχέση σου με τη σύζυγό σου, Έλενα Κατραβά, έχει αλλάξει μετά τη γέννηση των δύο σας αγοριών;

Η γυναίκα μου είναι η γυναίκα μου. Σε αυτήν οφείλεται, άλλωστε, η δημιουργία της ίδιας της ζωής.

Έζησες ποτέ πολύ φτωχικά;

Ναι. Χωρίς μία δραχμή στην τσέπη. Γενικά, με τα λεφτά δεν είχα και δεν έχω καλή σχέση. Δεν πιστεύω ότι τα λεφτά είναι η ουσία της ζωής.
yupi