Συνεχίζεται η πολιτική δραστηριότητα της Κομματικής Οργάνωσης Ηρακλείου του ΚΚΕ ενόψει των εκλογικών μαχών του Μάη 2014, με σύνθημα: «Ισχυρό ΚΚΕ παντού, στην Ευρωβουλή, στην Περιφέρεια, στους Δήμους, για αποδέσμευση από την ΕΕ, ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής, για τη λαϊκή εξουσία».

Τρίτη 01/04

• Στις 12.30 θα περιοδεύσει κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής το Μανώλη Συντυχάκη, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ και υποψήφιο Δήμαρχο Ηρακλείου, με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», στο ΚΑΠΗ του Μασταμπά, καθώς και στο «Βοηθεια στο σπίτι».

Κλιμάκια του ΚΚΕ θα παρεβρεθούν στις πικετοφορίες που διοργανώνει το ΠΑΜΕ στις 18.00. Οι πικετοφορίες θα πραγματοποιηθούν στην πλατεία Σινάνη , στην πλ Αγίου Νικολάου στην Αλικαρνασσό, στα Δειλινά , και στο κέντρο στο Μεϊντάνη.

Τετάρτη 02/04

• Στις 6.30πμ θα περιοδεύσει κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής το Μανώλη Συντυχάκη, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ και υποψήφιο Δήμαρχο Ηρακλείου, με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», στη Μάντρα του Δήμου.

• Στις 12:30μμ θα περιοδεύσει κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής το Μανώλη Συντυχάκη, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ και υποψήφιο Δήμαρχο Ηρακλείου και τον Κασαπάκη Μιχάλη, στέλεχος του ΚΚΕ, δημοτικό Σύμβουλο με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» ,στα γραφεία της Β’θμιας Διεύθυνση Εκπαίδευσης.

• Παρουσίαση του ψηφοδελτίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για το Δήμο Μαλεβιζίου, στις 19.00 , στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Μαλεβιζίου. Στην εκδήλωση θα μιλήσουν ο Στέλιος Ορφανός μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης και υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης και ο Μιχάλης Χουστουλάκης, Υποψήφιος Δήμαρχος Μαλεβιζίου

• Εκδήλωση της Κ.Ο. Μεσσαράς την Τετάρτη 2 Απριλίου στις 20:00 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Τυμπακίου με θέμα: Οι εξελίξεις στην Αγροτική Οικονομία – Η νέα ΚΑΠ 2014-2020 – Η τριπλή εκλογική μάχη και οι θέσεις του ΚΚΕ. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Βρύσαλης μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook