O Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής της Δημοτικής Πρωτοβουλίας \”Χανιά 100/5\”  Άρης Παπαδογιάννης παρουσίασε σήμερα τέσσερα ακόμα στελέχη του συνδυασμού του. Πρόκειται για τους Εμμανουήλ Καραγιαννάκη, Μαρία Κλεινάκη,  Γεώργιο Σγουρό και Πέτρο Χατζησταύρο.

Ο κος Παπαδογιάννης κληθείς να σχολιάσει τις συζητήσεις που δεν καρποφόρησαν μέχρι στιγμής, με στελέχη της αυτοδιοίκησης που τελικά επέλεξαν να στηρίξουν άλλους συνδυασμούς αν και αρχικά είχε σχηματισθεί η εντύπωση ότι υπάρχει περιθώριο σύγκλισης άρα και συνεργασίας μαζί του, είπε χαρακτηριστικά: Αυτές είναι κινήσεις τις οποίες δεν θα κρίνω εγώ, θα κρίνει ο καιρός, θα φανεί, ο καθένας θα κάνει τις επιλογές του.

Σε άλλη ερώτηση για το αν κουβεντιάζει με τον κο Μιχάλη Κυνηγό ήταν σαφής: Κουβεντιάζω με όλους!

Κατά την παρουσίαση των τεσσάρων είπε χαρακτηριστικά:

\”Έχω τη χαρά και την τιμή να παρουσιάσω σήμερα τέσσερα αυτοδιοικητικά στελέχη. Πρόκειται για τους: Μανώλη Καραγιαννάκη, Μαρία Κλεινάκη, Γιώργο Σγουρό και Πέτρο Χατζησταύρο. Τέσσερις νέους και ποιοτικούς συμπολίτες μας πολύ επιτυχημένους και στον επαγγελματικό αλλά και στον κοινωνικό τομέα.

Θέλω να τονίσω ότι η παρουσία τέτοιων στελεχών και μάλιστα καθαρά αυτοδιοικητικών, βοηθάει στην ποιοτική αναγέννηση και στην άνοδο του ποιοτικού πήχη που σήμερα είναι γεγονός ότι είναι πάρα πολύ χαμηλά.

Δεν χρειάστηκε να συζητήσουμε πολύ αφού η αγάπη μας για τα Χανιά μας, για τον τόπο μας, η εσωτερική μας ανάγκη να προσφέρουμε σ\’ αυτό τον τόπο και να εφαρμόσουμε στην πράξη μια διαφορετική πρόταση για το Δήμο, είναι τα κυρίαρχα στοιχεία που μας ένωσαν.

Θέλουμε να εφαρμόσουμε ένα σύγχρονο ένα μοντέρνο μοντέλο διοίκησης του Δήμου, ένα ισχυρό αλλά και εφικτό όραμα, μια δυνατή κεντρική ιδέα, πάνω στην οποία θα στηριχθούν όλες οι δράσεις του Δήμου μας.

Αυτό το όραμά μας, να καταστήσουμε τα Χανιά μας ένα σημαντικό πόλο πάνω στο θέμα του πολιτισμού και του τουρισμού και πνευματικό, είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό ζήτημα.  Με τη συμμετοχή αυτών των αυτοδιοικητικών, των ποιοτικών στελεχών, η πρωτοβουλία Χανιά 100/5 αποδεικνύει ότι είναι ένας συνδυασμός του αύριο, ένας συνδυασμός ελπίδας και δεν είναι ένας συνδυασμός του χθές και του προχθές\”.

Σε δηλώσεις τους για τη συμπόρευσή τους με τον Άρη Παπαδογιάννη οι τέσσερις δήλωσαν:

Μανώλης Καραγιαννάκης: Πήρα την απόφαση να συμπορευθώ με τον Άρη τον Παπαδογιάννη και με την ομάδα του, χωρίς να χρειαστεί και πολύ σκέψη. Εξάλλου ο Άρης ο Παπαδογιάννης είναι ένας άνθρωπος της τοπικής αυτοδιοίκησης, ένας άνθρωπος με ήθος, με εμπειρία, γνώστης των προβλημάτων του Δήμου και από συζητήσεις που κάναμε μαζί, διαπίστωσα ότι έχει ένα πρόγραμμα μοντέρνο και ρεαλιστικό για το Δήμο του αύριο.

Μαρία Κλεινάκη: Η απόφασή μου να συμπορευθώ με τον Άρη τον Παπαδογιάννη και την ομάδα του, προέκυψε μετά από κάποιες συζητήσεις που είχαμε και είδαμε ότι οι θέσεις μας και οι απόψεις μας συγκλίνουν. Έχει ένα όραμα το οποίο πιστεύω θα ωφελήσει τα Χανιά σε όλους τους τομείς. Θέλω και πιστεύω ότι οι Χανιώτες θα μας τιμήσουν με την ψήφο τους και την αγάπη τους.

Γιώργος Σγουρός: Η απόφασή μου να συμπορευθώ με τον Άρη τον Παπαδογιάννη προέρχεται από ένα και μόνο λόγο, λέγεται εμπιστοσύνη. Ο άνθρωπος αυτός μου προξένησε την εμπιστοσύνη ότι τα Χανιά θα πάνε μπροστά. Αρχικά είχα αποφασίσει να μην ασχοληθώ απογοητευόμενος από την αδιαφορία της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής σε πάρα πολλά θέματα. Όμως το να επιστρέψει κάποιος στον καναπέ του δεν είναι λύση.

 Πέτρος Χατζησταύρος:  Η απόφασή μου να ασχοληθώ με τα αυτοδιοικητικά με διαφορετικό συνδυασμό αυτή τη φορά, δεν δηλώνει αλλαγή πλεύσης δηλώνει μια διόρθωση πορείας. Μια διόρθωση πορείας η οποία είναι συνειδητή και έχει να κάνει με ένα καθαρά αυτοδιοικητικό συνδυασμό. θεωρό ότι ο Άρης ο Παπαδογιάννης με το ήθος και την εμπειρία του, μπορεί να προσφέρει πολλά στην πόλη των Χανίων και εγώ δεν έχω παρά να συμπορευθώ με αυτή την προσπάθεια και να καλέσω τους Χανιώτες να ελέγξουν και να συγκρίνουν και τα προγράμματα και όχι το… φαίνεσθαι!

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook